SPORT — 26 iunie 2014 at 09:26

Ivanciu, nemultumit de mediul privat

by

Dunarea Calarasi se afla in vacanta. Clubul condus de catre Costica Stefan isi va canaliza atentia si eforturile mai mult catre echipa de futsal decat spre cea de fotbal. Gruparea „galben-albastra” si-a propus castigarea titlului national, motiv pentru formatia pregatita de catre Marian Sotarca va avea parte de un buget mai mare fata de stagiunea precedenta. Banii nu vor ajunge in visteria clubului de la oamenii de afaceri din Calarasi. In aceste conditii, se va taia de la fotbal si se va pune la futsal, astfel ca Ion Rauta va fi nevoit sa se multumeasca antrenand jucatori din judet.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. trecerea sali de sport in administrarea lui afc dunărea,si inchirierea ei ,emiterea de abonamente la un pret de 50 lei pe 6 luni,100 pe 12 luni,deschiderea unui pub ,pentru suporteri in zona cu vad,inscriptionarea tricou cu dunarea.si apoi oferite spre vanzare,emiterea unei hotarâri de consiliu local privind locurile de parcare din fata blocului ,strazi ,cu anumite taxe,si fondurile redirictionate ca afc dunarea,

  2. pai tu ivanciule doar ai stiut sa ceri. cand ti se cere ceva in schimb strimbi din nas. de aia nu te ajuta nimeni. futsal la calarasi pentru cine? pentru fiul tau presedintele echipei poate. mai bine baga toti banii la dunarea ca e buba mare acolo.

  3. toti banii sunt la handbal :)) iar acum se vor inmulti fondurile redirectionate pentru handbal. boxul abea a facut rost de bani sa plece cu 2 copii la europene..

  4. In loc sa se incurajeze sportul rege , care are o traditie si este iubit de foarte multi oameni , la Calarasi se incurajeaza handbalul , futsal si mai stiu eu ce ciudatenii . Domnilor cu putere de decizie , de ce nu promovati si alte sporturi in care sa bagati bani , ca de pilda : aruncarea ciocanului , oina , cricket , golf si alte sporturi de care n-am auzit decit la televizor ? Dunarea Calarasi este un club cu traditie si , oarecum respectat , ca si club de fotbal , nu futsal sau mai stiu eu ce . E ca si cum ai avea posibilitatea sa urmaresti un film frumos , dar totusi alegi sa te uiti la un interviu cu Bianca Dragusanu . Interesant ……..