SPORT — 26 iunie 2014 at 08:21

Dunarea Calarasi face restructurari

by

Se anunta o vara fierbine la Calarasi. Clubul condus de catre Costica Stefan si-a propus sa se intareasca cu localnici, insa Inainte Modelu se misca mult mai rapid pe piata transferurilor din Liga Tractoristilor. Pana sa gaseasca jucatorii cu care sa abordeze sezonul viitor, Dunarea Calarasi a pus pe liber trei fotbalisti importanti.
Marius Nicodim, Bogdar Topor si Gabriel Lupascu nu mai intra in vederile antrenorului Ion Rauta pentru stagiunea viitoare. „I-am instiintat in scris ca nu mai fac parte din proiectul nostru si sunt liberi sa isi caute echipe. Noi suntem dispusi sa le acordam actele de transfer fara nici o problema. Pe langa cei trei, s-ar putea sa renuntam si la Draganita. Lui i-a expirat contractul si nu stim ce vom face mai departe. Daca antrenorul va considera ca este util echipei, atunci el va ramane la Calarasi”, a declarat presedintele Costica Stefan.
Dintre cei jucatori, doar Bogdan Topor spune ca a primit adresa oficiala din partea clubului. „Am primit o foita acasa in care sunt anuntat ca nu mai au nevoie de mine. Nu este nici o problema. Voi merge saptamana viitoare la Calarasi pentru a discuta cu oamenii din conducerea clubului despre situatia mea. Inca nu stiu daca voi mai continua sa joc fotbal. Am alte ganduri in acest moment”, sustine fundasul care mai avea contract cu Dunarea pana in vara anului viitor. De serviciile lui Topor se intereseaza deja CSM Oltenita si Unirea Manastirea.
Nicodim si Lupascu sustin ca nu au primit nici un document de la Dunarea Calarasi. „Eu am fost la Calarasi zilele trecute, dar nu stiu nimic despre o despartire intre mine si Dunarea. Acum sunt acasa, la Brasov. M-am uitat in cutia postala si nu este nici o scrisoare”, a declarat Nicodim. Antrenorul Ion Rauta a decis sa renunte la Nicodim dupa ce acesta a plecat intr-o vacanta in Grecia inainte de finalul sezonului competitional. Tehnicianul si presedintele clubului nu au fost de acord, dar Viorel Ivanciu a fost cel care i-a permis lui Nicodim sa mearga in concediu cu sotia in timp ce coechipierii sai inca mai aveau de disputat jocuri oficiale. Mai mult decat atat, presedintele Consiliului Director a dat ordin ca jucator sa isi primeasca si salariul in avans. Jucatorul Dunarii are in acest moment oferte de la Unirea Tarlungeni, Sepsi Sf. Gheorghe si Csikszereda Miercurea Ciuc.
Lupascu marturiseste ca nu este tocmai surprins. „Nu am primit nimic acasa. Ma asteptam sa renunte la mine pentru ca am avut o divergenta cu antrenorul. Dar era normal sa ma cheme si sa imi spuna, sa fim barbati. Oricum, eu imi cautam echipa pentru ca nu mai puteam sa stau acolo”, sustine jucatorul care este dorit de Virgil Bogatu la CSM Oltenita.
 

Comments are closed.