SPORT — 25 iunie 2014 at 03:36

Nedelcu: "Putem sustine doua echipe"

by

Cu o populatie de 7.986 locuitori, conform referendumului din 2011, Borcea este cea mai mare comuna din judetul Calarasi. Agricola Borcea a incheiat pe locul 7 in Liga Tractoristilor. Avantul Pietroiu isi are domiciliul tot in comuna Borcea, Pietroiu fiind un sat din localitatea condusa de catre Aniel Nedelcu.
Daca Avantul Pietroiu va trece de barajul care incepe in aceasta dupa-amiaza la Lehliu Gara, Borcea va fi singura comuna din judetul Calarasi care va avea doua echipe pe prima scena a fotbalului calarasean. Primarul Aniel Nedelcu sustine ca nu vor fi probleme financiare la nici una dintre cele doua formatii finantate de catre primaria pe care o conduce din 2012.
anielIMG_8461 (2)
„Comuna Borcea este o comuna foarte mare, nu este o comuna de doi lei. Noi platim cheltuielile cu arbitrii si pe cele de transport la ambele echipe. Nu vor fi probleme din acest punct de vedere. Putem sustine doua echipe in Liga a 4-a fara nici o problema. Nu ar fi pentru prima oara cand Borcea si Pietroiu ar juca in Liga a 4-a. Nu are rost sa ne facem planuri. Mai intai sa promoveze ei si pe urma vedem ce trebuie sa facem. Banii nu sunt o problema, dar cu juniorii va fi mai greu. Abia reusim sa strangem juniori buni acum la Borcea. Daca apare si Pietroiu o sa ne fie foarte greu. Avem doar trei scoli in comuna”, a declarat Aniel Nedelcu.
 

No Comments

  1. modelu e cea mai mare comuna din judet,are 9839 locuitori

  2. astia or sa faca blaturi daca intra,intre ele

  3. Suporter Borcea

    Sa stii ca cele 2 echipe nu o sa faca blaturi, deoarece Borcea nu o suporta pe Pietroiu si nu vad cum ar putea. Poate in cazul in care Pietroiu e la ananghie in rest nu cred.

  4. nu cred ca promoveaza pietroiu. nici nu cred ca vrea.

  5. Modelu este cea mai mare localitate din jud. calarasi , daca luam si 20 strazi din oras , nu-i asa d-le primar? cit despre Pietroiu , bravo lor si succes in continuare , doar nu vreti sa promoveze cei de la Frasinet care au un maidan de stadion si inaintea meciuluii aduc portile cu o caruta si doi ,,nene’ le ingroapa , iar dupa meci le iau . Ah era sa uit , si inainte de meci gonesc gistele si vacile de pe ,, asa-zisul” Santiago Bernabeu . Cit despre Modelu , succes in liga a-3-a !

  6. Bravo lor, celor de la Pietroiu , au muncit mult si au reusit sa promoveze . Cit despre ceilalti , ei nu au nici stadion , joaca pe unde pot , cind au meci acasa , inainte de meci , doua persoane gonesc gistele si vacile de pe ,, asa-zisul” Santiago – Bernabeu , iar dupa aceea vin doi,, nene” cu portile intr-o caruta , le infig undeva , iar dupa meci le urca in caruta si pleaca cu ele , pina la urmatorul meci . Asta vreti ? Eu nu cred ca vrea cineva asa-ceva . Succes in continuare !

  7. Daca la Borcea sunt juniori buni , este meritul cuiva de-acolo , nu al scolilor din localitate Toti stim ca fara multa munca si pregatire , nu poti forma o echipa , fie ea si de juniori , doar luind copii de la scoala . Fara sa supar pe nimeni , la scola de-abia invata care este piciorul sting si care este cel drept . Va fi foarte greu pentru cei de la viitoarea echipa de juniori ai lui Pietroiu , sa ajunga la poarta adversa . Credeti-ma ca stiu ce spun ! Dar orice intrecere , fie ea si sportiva , are nevoie de victime !