SPORT — 25 iunie 2014 at 17:37

Costel Ghita: "Greul de acum incepe"

by

Avantul Pietroiu s-a impus cu 5-2 in fata celor de la Unirea Frasinet si mai poate rata promovarea in Liga Tractoristilor doar in cazul in care pana duminica, atunci cand va juca pe teren propriu cu Steaua Radovanu, incepe razboiul. Antrenorul Costel Ghita era in culmea fericirii dupa succesul formatiei sale de astazi.
Domnule Ghita, felicitari! Sunteti cu un picior in Liga Tractoristilor!
Costel Ghita: Multumit frumos! Am castigat meritat si am promovat pentru ca meritam. Consider ca nu mai avem cum sa ratam promovarea. Frasinet are echipa slaba. Nu poate castiga meciul de la Radovanu la patru goluri diferenta. Nici nu cred ca se vor mai prezenta. La finalul jocului erau foarte suparati si au zis ca nu se vor prezenta vineri la meci.
Cum a fost meciul cu Frasinet?
S-a vazut ca eu l-am pus pe Leca sa ne arbitreze. Ne-a dat sapte cartonase galbene. Nu se poate asa ceva.
De ce?
Cum sa imi dea sapte cartonase galbene intr-un meci?
Contestati numarul cartonaselor galbene sau motivele pentru care au fost acordate?
Au fost prea multe. A scapat jocul din mana. In minutul doi ne-a anulat un gol valabil. Jucatorul meu a tras la poarta de la 50 de metri si tusierul a ridicat offside. Unde s-a mai vazut asa ceva?
Leca a anulat golul la semnalizarea asistentului.
Dar el putea sa nu tina cont de ce arata asistentul. Sunt curios daca presedintele AJF Calarasi a fost la meci, ca sa vada in ce hal suntem arbitrati.
Nu a fost. Este plecat la Pitesti. A fost Gascanu.
Aaa. I-am zis ca ce fac ei cu noi nu se cheama arbitraj. A bagat capul in pamant, cum face de fiecare data cand stie ca am dreptate. Cineva trebuie sa ia masuri. Era nevoie de un supervizor la meciul asta.
Au fost Ivanciu si Fenghea la meci.
I-am vazut si p-aia. Nu stiu ce cautau acolo. Nu-ti mai vine sa te bucuri de fotbal cand ii vezi. Sper ca in Liga a 4-a sa fim arbitrati corect, nu asa cum s-a intamplat astazi. 
Sunteti incredibil. Ati castigat cu 5-2 un meci de baraj si contestati arbitrajul?
Da, domnule! La 0-0 am avut gol valabil si l-a anulat degeaba. Apoi, am facut repede 2-0 si Leca s-a sucit imediat. A incercat sa ii aduca pe cei de la Frasinet in meci si chiar a reusit pentru ca s-a facut 3-2 in repriza a doua. Un jucator de la Frasinet trebuia eliminat. Ne-a anulat un gol perfect valabil. Nu se poate asa ceva. N-am vazut niciodata atat de multe greseli de arbitraj intr-un singur meci.
Daca ati castigat cu 5-2 si arbitrul v-a dezavantajat inseamna ca aveti echipa foarte buna.
Daca nu aveam asa echipa mai ajungeam aici? Ne-am luptat cu Nelu Tatu, care a venit la meciul direct ca sa ne cumpere jucatorii. A venit la Pietroiu cu doi firfirei.
Cum a fost echipa din Frasinet?
Ei au ratat, iar noi am marcat. Am fost mai eficienti ca ei.
O sa jucati in Liga Tractoristilor?
De ce sa nu jucam? Este dreptul nostru sa jucam.
Aveti resurse financiare? Cum se prezinta stadionul din Pietroiu?
Cu baza sportiva nu sunt probleme. Spre surprinderea mea, primarul Aniel Nedelcu a zis ca ne va sustine. Pana acum veneau unii de la Borcea pe la Pietroiu si spuneau ca primarul nu vrea sa promovam. Eu le-am zis ca nu ii cred si am cerut sa vina primarul. Sa vina si sa ne spuna noua, in fata, ca nu vrea sa ne dea bani! Acum, Primaria Borcea ne-a platit baremul de arbitraj. Transportul venea de la o societate agricola din localitate, care apartine domnului Poenaru. De acolo primeam un microbuz de 9 locuri, mai luam o masina mica, o umpleam si plecam la meciuri. Greul de acum incepe. Nu mai putem continua in conditiile astea. Primaria trebuie sa ne puna la dispozitie transport pentru ca vom juca si cu juniori si nu pot sa-i bag pe toti intr-un microbuz de noua locuri.
In afara de transport, aceasta societate agricola va sprijina si cu bani?
Noi asa speram. Trebuie sa discutam cu cei de acolo. Pana acum ne-au mai imprumutat cateva perechi de ghete pentru ca noi nu aveam. Ni le-au lasat la poarta.
Cine este acest Moscoviciov care a dat 3 goluri azi?
Are 21 de ani si este de la noi, din comuna Borcea. O sa dea multe goluri in viitorul campionatul. Este pariul meu.
Ce obiectiv veti avea?
Mai intai trebuie sa ne intarim cu 5-6 jucatori. Am cativa elefanti in echipa carora o sa le strang mana si o sa le multumesc prieteneste. Vreau sa imi fac echipa pentru ca eu imi doresc sa scapam de retrogradare, sa jucam macar doi ani mai sus.

No Comments

  1. Nu te arunca inca sa faci declaratii gratuite . Te felicit pentru rezultate , doar atit . Echipa este bunicica , dar nu ma da pe spate . Asa ca , atentie la declaratii !

  2. in afara de Moscoviciov care chiar a jucat bine si alearga bine, viteza foarte buna, alti jucatori nu mi-au sarit in ochi. Eu cred ca nu aveti sanse cu aceasta echipa sa ramaneti mai mult de un sezon in liga a 4-a fara suparare 🙂

  3. O sa vezi de ce e buna echipa cand o sa dai de Chirnogi, Independenta,Ciocanesti,Oltenita. Atunci sa zici ca ai echipa!