SPORT — 25 iunie 2014 at 01:58

Calarasiul ramane fara 12 jucatori

by

HC Dunarea 2014 Calarasi nu exista in acest moment. Inca se mai lucreaza la „certificatul de nastere”. Starea de incertitudine continua la echipa de handbal antrenata de catre Sabin Dacau. Tehnicianul calarasenilor se afla de ieri la Calarasi, sperand sa convinga autoritatile locale ca probleme echipei sunt foarte mari in acest moment si cineva trebuie sa actioneze pentru a rezolva situatia.
Promisiuni exista si e normal sa existe. Politicienii se pricep cel mai bine la a face promisiuni. Situatia se schimba atunci cand trebuie sa se tina de ele. In aceste moment, echipa de handbal se afla intr-o situatie foarte delicata. Nu a fost transferat nici un jucator nou, iar dintre cei care au reusit sa promoveze Calarasiul in Liga Nationala 12 s-ar putea sa nu mai fie vazuti evoluand pe Borcea din toamna acestui an.
Eremia Paraianu, Adrian Tucanu, Gheorghe Mateas, Cristian Savlovschi si Tiberiu Popovici sunt jucatorii carora le-au expirat contractele dupa barajul de la Sebes. Nelu Rosca a anuntat ca nu mai vine la Calarasi pentru ca doreste sa se stabileasca in Germania, iar pe serviciile lui Bogdan Manole nu se va mai conta in Liga Nationala. De asemenea, alti jucatori au oferte de la alte echipe din tara. Este vorba despre Razvan Gavriloaia, Iulian Andrei, Ionut Saulescu, Alin Sania si Jan Vizhbovsky.
In aceste conditii, sunt sanse mari ca marti, 1 iulie, cand este programata reunirea lotului, antrenorul Sabin Dacau sa se intalneasca doar cu Gabriel Borodi, Adrian Mitrea, Eugen Fratila, Gabriel Voinea si cativa juniori care au evoluat foarte putin in sezonul precedent. Prima etapa a Ligii Nationale este programata la 30 august.

Comments are closed.