SPORT — 24 iunie 2014 at 09:18

Toate bancurile de la baraj

by

Maine va incepe „barajul tractoristilor”. Steaua Radovanu, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu se vor lupta pentru doua locuri in Liga Tractoristilor. www.sportcalarasean.ro va prezinte zece lucruri despre „competitia” care va incheia sezonul fotbalistic in judetul Calarasi, adevarate secrete scoase la iveala din culisele celor trei meciuri.
1. Gigel Zamfir – Zamba nu va rata barajul. Antrenorul celor de la Viitorul Curcani a anuntat ca pleaca la Vidraru.
2. Costel Ghita, Avantul Pietroiu: „Suntem avantajati de program, dar la cate surprize s-au inregistrat la Campionatul Mondial sunt sigur ca meritam sa jucam in Categoria Remorca”.
3. Marian Speriatu, Steaua Radovanu: „I-am dat liber atacantului pentru meciul de la Pietroiu. Acolo ne trebuie un alpinist care sa joace atacant”
4. Vasile Ditoiu, Unirea Frasinet: „Nu m-am decis asupra formulei de start din meciul de astazi. Nu stiu daca sa ii bag pe jucatorii de la Lehliu Gara sau pe cei de la Dor Marunt”.
5. Directia Agricola confirma: „Recolta la grau depinde de cine ramane in Liga Tractoristilor”.
6. Jucatorii de la Frasinet au aflat ca terenul de la Radovanu este inundat si au anuntat ca vin la meci cu setca.
7. Florin Dumitru, Dinamo Sarulesti: „Daca se joaca baraj in trei inseamna ca cei de la Calarasi au ceva cu noi. Sunt suparati ca nu le-am dat si lor un peste de 15 kilograme asa cum i-am dat lui Cataros. Daca se joaca in trei se putea juca si in cinci. Am fost nedreptatiti”.
8. Ca sa fie sigur ca o sa iasa bine, Gascanu a cerut ca fiecare echipa sa plateasca cate un barem pentru fiecare meci, indiferent daca joaca pe teren propriu sau in deplasare. „Am legalizat-o si p-asta. Dar stai sa-ti mai spun asa, ca nu e cum vorbeste lumea. Eu fac totul pe hartie”.
9. Radovanu a cerut arbitri straini. CJA Calarasi a respins cererea. Avem deja destui.
10. La acest baraj, fiecare echipa are voie sa foloseasca minim trei jucatori pe fals.

Comments are closed.