SPORT — 24 iunie 2014 at 12:44

Costel Ghita si-a pus arbitrii

by

La sedinta cu delegatii celor trei echipe care vor participa la barajul in urma caruia vor fi desemnate ultimele doua echipe ce vor evolua in viitoarea editie a Ligii Tractoristilor, Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, le-a cerut delegatilor sa recuze cate trei arbitri.
Marian Speriatu, de la Radovanu, si Vasile Ditoiu, de la Frasinet, s-au abtinut, in vreme ce Costel Ghita, de la Pietroiu, a cerut sa nu fie arbitrat de catre Mirel Anghel si Andrei Stan. Ghita a plusat si a spus ca cei mai buni arbitri ar fi Marius Leca si Ionel Radulescu. Iar Gascanu s-a conformat si i-a delegat pe cei doi chiar la meciurile pe care Pietroiu le va juca cu ocazia acestui baraj.
Daca delegarile arbitrilor se fac de catre delegatii echipelor, atunci functia de presedinte al Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi trebuie eliberata. Pentru ce sa i se plateasca un salariu de 1.000 de lei lunar lui Daniel Stefan daca arbitrii sunt trimisi la meciuri dupa cum vor reprezentantii echipelor.

Comments are closed.