SPORT — 23 iunie 2014 at 13:02

Zamba a luat foc!

by

In acest moment, Viitorul Curcani se afla in Categoria Onoare. Comitetul Executiv al AJF Calarasi a decis ca barajul din aceasta saptamana, in urma caruia se vor stabili ultimele doua echipe care vor evolua in viitoarea editie a Ligii Tractoristilor, sa se joace intre Steaua Radovanu, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu.
Gigel Zamfir – Zamba, antrenorul formatiei din Curcani, este nemultumit de ceea ce a decis organul de conducere al AJF Calarasi. Si are dreptate! Normal era ca AJF Calarasi sa ia o decizie care sa multumeasca un numar cat mai mare de echipe. S-a decis exact pe dos si se demonstreaza ca exista in continuare jocuri de culise in fotbalul calarasean.
„Nu am inteles de ce a scapat Dunarea Gradistea de retrogradare si noi nu am fost primiti la acest baraj. Nu incurca pe nimeni daca juca si Curcani acest baraj. Fiecare echipa avea de jucat tot doua meciuri, tot unul in deplasare si unul acasa. Din pacate, la AJF Calarasi nu se vede nici o schimbare. Se iau decizii care nu au nici o logica, nu au nici un temei regulamentar”, a declarat Zamfir.
Antrenorul formatiei din Curcani arata cu degetul catre Mircea Dan, presedintele Victoriei Chirnogi. „Sa-i fie rusine. Vara trecuta, atunci cand Chirnogiul trebuia sa joace in Categoria Onoare, eu am cerut ca ei sa fie primiti in Liga a 4-a. I-am sustinut, dar acest lucru nu a contat. Acum s-a convins toata lumea ce fel de om este Mircea Dan”.
Zamba stie si de ce echipa sa nu a fost primita la baraj. „Ei nu au vrut ca noi sa jucam la baraj fiindca au vrut sa ii faca rau lui Eftene. Acest om este in stare sa moara pentru fotbal. Este singurul din Comitetul Executiv care spune lucrurilor pe nume. Restul nu fac altceva decat sa-si urmareasca propriile interese. Cel mai bine ar fi ca Eftene sa isi dea demisia din functia de presedinte al AJF Calarasi. Spun asta pentru ca nu vreau sa se enerveze atat de tare din cauza celor care conduc fotbalul calarasean si sa faca vreun atac cerebral si sa moara pe acolo. Nu stiu cat o sa mai treaca pana cand o sa-i bata pe cei care fac parte din Comitetul Executiv. Eftene nu suporta sa fie calcat in picioare, mai ales cand el le arata cu regulamentul in fata ceea ce trebuie facut”.

Comments are closed.