Special — 23 iunie 2014 at 13:27

Eftene: "Zamba nu are dreptate"

by

Gigel Zamfir – Zamba, antrenorul Viitorului Curcani, este de parere ca echipa sa nu joaca la barajul pentru desemnarea ultimelor doua echipe ce vor evolua in viitoare editie a Ligii Tractoristilor doar pentru ca s-a dorit ca Nicolae Eftene, vicepresedinte al AJF Calarasi si membru in Consiliul Local Curcani, sa fie pus la colt de catre ceilalti membri ai Comitetului Executiv.
Nicolae Eftene il contrazice insa pe Zamba. „Eu nu am nici o treaba cu echipa din Curcani. Zamba nu are dreptate atunci cand spune ca in Comitetul Executiv s-a hotarat ca echipa de la Curcani sa nu joace la acest baraj. Pe mine ma deranjeaza modul in care s-a actionat. Hotararea a fost luata inainte ca noi sa ajungem acolo. Eu am fost singurul care nu a stiut de acest aranjament. Ca principiu, nu am inteles de ce s-a decis ca linia care separa echipe ce au ramas in Liga a 4-a de echipele ce vor juca la baraj sa coboare sub Dunarea Gradistea, dar linia care separa echipele ce vor juca la baraj si cele care sunt retrogradate sa ramana tot deasupra celor de la Curcani. Incep sa ma gandesc la multe lucruri. Normal era ca locul 13, indiferent de numele echipe care se afla pe acea pozitie, sa scape de retrogradare, iar urmatoarele doua sa joace la baraj. Nu incurca pe nimeni, dar la AJF Calarasi au fost alte interese. Eu sunt scarbit de ceea ce se intampla acolo”. 

No Comments

  1. Nu domnule Eftene normal era sa respectați regulamentul,nu sa aruncați pisica moartă la ppopa la poarta.zamba va luat apărarea iar dvs (probabil ați fost urecheat)acum încercați să vă detașați de problema.sunteți autorul moral a ceea ce sa intamplat cu echipa din curcani.daca sunteți scarbit dați-va demisia.are rolul unei lamai si scăpați ușor.