SPORT — 23 iunie 2014 at 09:50

Echipa ideala a judetului Calarasi

by

Cititorii www.sportcalarasean.ro si-au ales favoritii in echipa ideala a judetului Calarasi. Cornel Ticu, de la Dunarea Ciocanesti a fost desemnat cel mai bun antrenor din Liga a 4-a, in vreme ce Adrian Gatlan, delegatul aceleasi echipe, este considerat cel mai bun conducator de echipa.
Exact cum Steaua dadea cei mai multi jucatori la echipa nationala in vremurile bune ale fotbalului romanesc, asa si Dunarea Ciocanesti domina acum formatia ideala a judetului Calarasi. Nu mai putin de 6 elevi de-ai lui Cornel Ticu au fost desemnati titulari. Este vorba despre portarul Severin Smaranda, fundasii Varban si Visan, mijlocasii Lucian Badea si Mirel Pena, precum si atacantul Florin Anghel.
De mentionat faptul ca Inainte Modelu, formatie care in actualul sezon a castigat campionatul judetean, Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si a promovat in Liga a 3-a, nu are nici un jucator in echipa ideala judetului Calarasi. Jucatorii au fost alesi pe baza votului exprimat de catre cititorii www.sportcalarasean.ro!
Echipa ideala a judetului Calarasi arata in felul urmator: Smaranda (Ciocanesti) – Varban (Ciocanesti), Visan (Ciocanesti), Draghici (Lehliu Gara), Iordache (Lehliu Gara) – Tene (Chirnogi), L. Badea (Ciocanesti), Voinescu (Independenta), Pena (Ciocanesti) – Gh. Badea (Independenta), Fl. Anghel (Ciocanesti). Antrenor: Cornel Ticu.
portar
fundaslateral
fundascentral
mijlocaslateral
mijlocascentral
atacant
antrenorconducator
arbitru
observator

No Comments

 1. Nu reflecta deloc realitatea aceste voturi!

 2. Ce prostie de vot :))) aia clar nu sunt cei mai buni jucatori poate doar Tene. De la Modelu unde sunt :))))? Chirnogi bidireanu Gigi Ionita?:-? :)))? Petre ciprian de la Modelu :))? astia bat echipa aia propusa doar din pozitionare..!

 3. nici politicienii pe care ii alegem nu sunt cei mai buni asa ca nu mai comentati acum daca nu ati facut nimic ca sa castige cei mai buni

 4. Sunt doar voturi adunate prin share pe facebook. Cred ca a fost blocata „conducta”de internet la ciocanesti. Sunt alti jucatori la modelu, independenta sau chirnogi cu doua clase peste cei din acest top.

 5. ce vine are ciocanesti daca sia sustinut jucatorii la acest sondaj

 6. INDEPENDENTA – CIOCANESTI 0-3 = LINISTE LA GALERIE

 7. ce dracu , ne credeti oligofreni pentru a crede rezultatele acestea ? E vizibil faptul ca cei de la Ciocanesti s-au votat intre ei ! Daca erau asa buni cei de la Ciocanesti erau pe primul loc si nu se ,,scaldau” la jumatatea clasamentului Hai sa fim seriosi , eu nu cred in rezultatele acestea !

  • daca locul 4 la 2 punte de locul doi inseamna jumatatea clasamentului atunci cine a fost pe 7 inseamna ca e la onoare

 8. independenta-ciocanesti anul trecut va luat campionatul pe terenul vostru 4-2

 9. Ciocanesti ne-a batut fara drept de apel. Am pierdut cu 3-0, dar nu cred ca am avut vreo ocazie in meciul ala. Nu imi amintesc.

 10. http://www.sportcalarasean.ro este mai populat de suporteri dunarii ciocanesti asta e suporterii fac cat jumatate de echipa valoarea ,respectul si-au spus cuvantul