SPORT — 23 iunie 2014 at 11:17

Ditoiu: "Suntem dezavantajati"

by

Steaua Radovanu, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu se vor lupta in cursul acestei saptamani pentru doua locuri in editia urmatoare a Ligii a 4-a. Privind programul meciurile care vor avea loc miercuri, vineri si duminica, este foarte clar de spus ca Avantul Pietroiu este echipa cea mai avantajata, lucru pe care il recunoaste inclusiv antrenorul Costel Ghita. La polul opus se afla Unirea Frasinet, formatie care este nevoita sa joace meciul considerat pe teren propriu la Lehliu Gara.
Marian Speriatu, Steaua Radovanu: „Este foarte bine pentru noi. Avem nevoie de o victorie pentru a ramane in Liga a 4-a. Nu prea imi convine ca trebuie sa ma duc duminica tocmai la Pietroiu. Miercuri vom merge la Lehliu Gara, pentru a vedea meciul dintre Frasinet si Pietroiu. Cred ca putem castiga meciul de pe teren propriu cu Frasinet”.
Vasile Ditoiu, Unirea Frasinet: „Nu prea ne convine programul care a fost stabilit. Pot spune ca suntem dezavantajati din moment ce jucam miercuri si vineri, zile in care jucatorii de la noi sunt la munca, in Bucuresti. Sper sa ne mobilizam si sa reusim sa promovam. In cazul in care vom promova, meciurile de pe teren propriu le vom juca la Frasinet. Avem timp ca sa construim stadionul pana la 16 august”.
Costel Ghita, Avantul Pietroiu: „Nici daca incalzeam bilele nu putea sa iasa mai bine. Joc miercuri la Lehliu Gara, cu Frasinet, dupa care duminica vine la mine Radovanu. Nici nu ma gandesc la altceva decat la promovare. Lumea de la noi din sat asteapta cu nerabdare acest moment”.

No Comments

  1. astia de la frasinet cu terenul cred ca au pb mintale,auzi fac ei stadion intr.o luna in mlastina aia

  2. cum sa faci stadionul intrun loc unde nu e apa si curent?

  3. Bai baieti , cred ca a innebunit lupul! Auzi sa faci un teren de fotbal in 45 zile , cred ca nici chinezii nu pot asa ceva . Cei de la Frasinet trebuiau sa ia in calcul varianta promovarii inca din primavara , pentru a avea timpul necesar pentru o baza sportiva , nu sa o faci ,, pe genunchi” in 45 zile . Incerc sa-mi inchipui ce teren va iesi . Recomand tuturor jucatorilor de fotbal care vor juca pe acest ,,viitor teren ” sa dea o nota dupa ce vor juca pe acel teren . Cred ca jucatorii sunt cei mai in masura sa aprecieze calitatea unei baze sportive . Daca nu aveti teren , de ce nu jucati in lanul de porumb ?