SPORT — 23 iunie 2014 at 01:26

Cum o dai, n-o nimeresti!

by

Doru Dinca, Ion Radu, Nicolae Eftene, Mircea Dan, Nelu Tatu, Cornel Ticu si Daniel Stefan sunt oamenii pe umerii carora atarna o mare responsabilitate. Fac parte din Comitetul Executiv si au datoria sa ia cele mai bune decizii, sa faca ceva pentru ca fotbalul calarasean sa creasca, nu sa bata pasul pe loc, asa cum s-a intamplat in perioada lui Bratu Cataros.
Trebuie sa se tina cont ca la Frasinet se joaca fotbal pe islaz. Suprafata de joc este foarte tare, peste lutul din Lunca Mostistei crescand foarte putina iarba. Singurele dotari de pe „Oblemenco” sunt cele doua porti. In rest, cornaci, papura si o groapa in mijlocul terenului.
Avantul Pietroiu isi are domiciliul in comuna Borcea, iar primaria condusa de catre Aniel Nedelcu nu are suficienti de multi bani pentru a sustine doua echipe in Liga a 4-a. Ca urmare, nici de la formatia lui Costel Ghita nu trebuie sa avem mari asteptari. In plus, nici baza sportiva nu este tocmai „lux”.
E foarte clar ca Frasinet sau Pietroiu, daca vor ajunge in elita fotbalului calarasean, vor gravita in zona nisipurilor miscatoare. Nici Viitorul Curcani nu va fi mai breaza daca va avea ocazia sa evolueze din nou in Liga a 4-a. Echipa lui Gigel Zamfir – Zamba si-a trecut in „palmares” trei retrogradari consecutive, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca a terminat sub Dragos Voda, Dor Marunt, Gradistea si Radovanu pentru ca a evoluat in doar 24 de jocuri. Vacanta de o luna si jumatate a fost cauzata de relatia de amor ghebos avuta intre Curcani si Sohatu, oficializata pe genunchi de Bratu Cataros.

No Comments

  1. Ati uitat sa precizati ca la Frasinet , cele doua porti sunt aduse inaintea meciului cu o caruta si doi nene fac doua gropi si le ,,infig” in pamint . Halal fotbal , cred ca suntem in anul 1700 !

  2. Borcea poate tine doua echipe in liga a-4 a fiindca Borcea este cea mai mare localitate din judetul Calarasi , nu este o localitate pe care sa o imprejmuiesti cu 50 de spalieri si un ghem de sirma , ca altele , iar primarul trebuie sa inteleaga ca trebuie sprijinit si sportul nu numai alte activitati , chiar si cu 2 echipe ( ca la loto : cu cit mai multe bilete , cu atit mai multe sanse sa cistigi ). Iar baza sportiva a celor din Pietroiu este aproape de standardele ligii a-4-a cu mici ajustari care trebuie facute .

  3. nu cred ca nu va sustine ambele echipe il cunosc pe dl primar Aniel este tanar destept si ii place fotbalul vine la stadion la pietropiu si cu siguranta va gasi solutii sa sustina fotbalul si sa covinga consilierii locali sa sustina fotbalul care nu va murii la pietroiu si mai ales ca pietroiu la sustinut si il va sustine in continuare avem mare incredere in dansul care a realizat multe in comuna si va gasi si acum solutii. Succes echipei de fotbal.

  4. Mai , Ionel , nu mai este campanie electorala ! Europarlamentarele s-au terminat , iar pina la prezidentiale , mai este . tu dai cu peria si sus si jos . Nu-l mai ,, gidila” in talpa pe primar , el oricum face ce stie , mai ales daca ,, se filmeaza” !