SPORT — 23 iunie 2014 at 09:27

Barajul se joaca fara Curcani

by

Dunarea Gradistea a ramas in Liga a 4-a. Asa a decis astazi Comitetul Executiv al AJF Calarasi. In sedinta care a inceput la ora 12:00 s-a luat decizia ca la barajul in urma caruia se vor decide ultimele doua echipe care vor evolua din toamna pe prima scena a fotbalului calarasean sa participe Steaua Radovanu, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu.
Primul meci se va desfasura miercuri, 25 iunie, cu incepere de la ora 18:00, la Lehliu Gara. Pentru ca nu dispune de un teren de joc care sa se ridice la standardele inalte ale Ligii a 4-a, Unirea Frasinet va juca meciul cu Avantul Pietroiu, considerat pe teren propriu, la Lehliu Gara.
Al doilea meci se va disputa vineri, 27 iunie, tot de la ora 18:00, la Valea Popii si va pune fata in fata pe Steaua Radovanu si Unirea Frasinet. Duminica, 29 iunie, Avantul Pietroiu va avea ca oaspete pe Steaua Radovanu. In cazul in care la finalul celor 90 de minute de joc scorul de pe tabela de marcaj va fi egal, se va purcede la executarea loviturilor de departajare. In acest caz, formatia care va triumfa se va alege cu doua puncte, in timp ce invinse va primi un punct. Daca la finalul celor trei partide se va inregistra egalitate de puncte, primul criteriu va fi rezultatul direct.

No Comments

  1. e destept tare dan mircea asta al nostru… in loc sa jucam la curcani, la 20 de kilometri de noi, echipa primarului gazu, care ne-a ajutat mereu cu transportul, mergem la pietroiu… facem 3 zile pe drum pana acolo, ajungem obositi si ne urca aia pe garduri… hai chirnoaga