SPORT — 22 iunie 2014 at 09:53

Variante pentru baraj

by

Maine, cu incepere de la ora 12:00, va avea loc sedinta Comitetului Executiv al AJF Calarasi. Cei mai importanti oameni din fotbalul calarasean vor lua o decizie cu privire la modul in care se va desfasura barajul pentru promovare/retrogradare. O ora mai tarziu, va avea loc o intalnire cu delegatii echipelor Dunarea Gradistea, Steaua Radovanu, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu.
„Pe cei de la Curcani nu i-am chemat la Calarasi pentru ca nu stim ce se va decide in sedinta Comitetului Executiv. Daca va fi nevoie de un reprezentant al echipei din Curcani la sedinta cu delegatii echipelor care vor participa la baraj, atunci ii vom cere domnului Eftene sa faca acest lucru”, a declarat Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi.
Doru Dinca, Ion Radu, Nicolae Eftene, Mircea Dan, Nelu Tatu, Cornel Ticu si Daniel Stefan fac parte din Comitetul Executiv si trebuie ca maine sa ia cea mai buna decizie. Acestia au in acest moment trei variante pentru desemnarea ultimelor echipe care vor evolua in sezonul viitor al Ligii a 4-a.
1. Barajul intre echipele Steaua Radovanu, Viitorul Curcani, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu. Un singur meci, pe teren neutru, pentru fiecare echipa. Invingatoarele primesc drept de participare in Liga a 4-a, invinsele vor evolua in Categoria Onoare. Meciurile urmeaza sa se desfasoare la sfarsitul saptamanii viitoare.
2. Baraj intre echipele Dunarea Gradistea, Steaua Radovanu, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu. Se va juca tur-retur, in zilele de miercuri, 25 iunie, si vineri, 27 iunie. Invingatoarele primesc drept de participare in Liga a 4-a, in vreme ce invinsele mai joaca un meci, duminica, 29 iunie, pe teren neutru. Castigatoarea acestei va evolua pe prima scena a fotbalului calarasean, iar echipa care pierde merge in Categoria Onoare.
3. Baraj intre echipele Steaua Radovanu, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu. Se va juca in sistem fiecare cu fiecare, iar la final se va face un clasament. Primele doua clasate vor juca in Liga a 4-a, iar ocupanta ultimului loc va merge in Categoria Onoare. Meciurile se vor juca miercuri, 25 iunie, vineri, 27 iunie, si sambata, 29 iunie. Fiecare echipa va juca un meci pe teren propriu si unul in deplasare.
 

Comments are closed.