SPORT — 22 iunie 2014 at 05:01

Sperante pentru Gradistea si Curcani

by

Inainte Modelu a castigat ieri dupa-amiaza barajul pentru promovarea in Liga a 3-a. Echipa campioana a judetului Calarasi s-a impus cu 3-1 in fata celor de la Petrolul Roata Cartojani. In aceste conditii, situatia echipelor aflate in subsolul clasamentului in Liga a 4-a s-ar putea schimba maine, cand este programata sedinta Comitetului Executiv al AJF Calarasi.
Organul de conducere a stabilit initial ca echipele care au incheiat campionatul Ligii a 4-a pe locurile 13 si 14, adica Dunarea Gradistea si Steaua Radovanu, sa intalneasca ocupantele locurilor secunde din Categoria Onoare, Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu. Barajul a fost stabilit in dubla mansa, la 25 si la 28 iunie. Pentru locul lasat liber acum de Modelu, invinsele urmeaza sa mai joace un meci, pe teren neutru, dar pentru acest joc nu mai este timp. Sezonul competitional 2013-2014 trebuie sa se incheie luni, 30 iunie.
In aceste conditii, este de asteptat ca maine, in sedinta Comitetului Executiv, sa se decida ca barajul sa se desfasoare sub alta formula. Astfel, Dunarea Gradistea, ocupanta locului 13, va scapa de retrogradare fara sa mai infrunte o echipa din Categoria Onoare. In locul formatiei antrenate de catre Dan Achim, la baraj va juca Viitorul Curcani. Mai mult, in loc de o dubla mansa, conducerea AJF Calarasi doreste ca barajul sa se dispute pe teren neutru, astfel incat sa nu mai apara suspiciuni de blat sau probleme de arbitraj.

Comments are closed.