SPORT — 22 iunie 2014 at 07:29

Promovarea, sarbatorita la Branesti

by

Inainte Modelu a invins ieri dupa-amiaza pe Petrolul Roata Cartojani cu scorul de 3-1 si a promovat in Liga a 3-a. Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu a fost sustinuta din tribuna de aproximativ 500 de spectatori, cei mai multi dintre ei fiind oameni de fotbal, reprezentanti ai echipelor care au evoluat impotriva modelenilor in Liga a 4-a.
Performanta de la Ploiesti a fost sarbatorita la Branesti, in judetul Ilfov, comuna in care se fac cei mai buni mici din Romania. Jucatorii, antrenorul, conducerea clubului, sponsorii si suporterii au petrecut impreuna pana tarziu in noapte. Delegatia echipei campioana a ajuns la Modelu la trei dimineata.
Joi, 26 iunie, va avea loc banchetul de final de sezon, ocazie cu care conducerea clubului le va achita jucatorilor prima de 1.000 de lei promisa pentru promovarea in Liga a 3-a. Inainte Modelu isi va relua antrenamentele la 14 iulie. Pana atunci, antrenorul Valeriu Petrescu si presedintele Victor Neagu au la dispozitie trei saptamani in care trebuie sa realizeze transferurile necesare pentru ca echipa sa poata evita retrogradarea in sezonul urmator.

No Comments

  1. La ce echipe sunt in liga a 3 a, modelu cu cu actualul lot termina lejer in primele 6