SPORT — 22 iunie 2014 at 12:33

Manastirea, fara gol la Bradu

by

Rezultate catastrofale pentru Unirea Manastirea la etapa interjudeteana a campionatului national destinat juniorilor A1. Dupa ce au pierdut cu 5-0 meciul cu ACS Magurele, elevii lui Gheorghe Stamelatos au fost invinsi aseara de catre Viitorul Bucuresti cu scorul de 8-0.
Campioana judetului Calarasi nu a reusit sa marcheze nici macar un gol pe terenul sintetic de la Bradu. Unirea Manastirea a dat dovada de lipsa de experienta. „Multi dintre jucatorii mei nu au mai stat niciodata cazati intr-un hotel. Pentru 90% dintre ei a fost un soc. Sper sa primeasca participarea la aceasta faza a competitiei ca pe o recompensa a rezultatelor pe care le-au inregistrat in timpul campionatului”, a declarat Gheorghe Stamelatos.

No Comments

  1. Prima data ne-ai spus ca elevii tai nu au jucat in viata lor pe sintetic, acum 90% nu au dormit intr-un hotel, maine ne spui ca 75% nu stiau sa foloseasca furculita. Ce naiba ma grecule ne crezi prosti?

  2. Probabil ca urmeaza sa ne spui ca 80% dintre copii nu stiau sa iasa pe usa si sareau pe geam . Ne-am pus atitea sperante in voi ……

  3. Cand am spus ca Manastirea nu a meritat campionatul pentru ca a jucat pe fals si in meciu’ cu Independenta au fost avantajati nimeni nu a fost de partea mea acum aflam de campioana noastra ca nu a jucat fotbal,hal de campioana.Ati castigat cu Slobozia,probabil cea mai slab cotata,ati castigat 3-0 la masa verde pentru ca au uitat sa aduca nu stiu ce si ati pierdut acolo 3-1 dupa ati pierdtu 5-0 si 8-0,cum e posibil asa ceva pentru o campioana?Ce e asa greu sa dormi intr-un hotel?Ce e asa greu sa joci pe un teren sintetic?Ati folosti doar usa si hartia de la toaleta ca doar asta stiati sa folositi.Cand o sa facem noi performanta cu fotbalul?Cand Ajf-ul o sa se uite foarte atent la arbitraj si la juniori si la seniori si mai ales sa se puna accent pe juniori pentru ca ei sun viitorul.Nu mai avem generatii de tineri,ultima a fost cea cu Ciocanesti de acum 2 sezoane.Acum o sa aducem jucatori „gata formati” de 25-26 de ani care au stat toata viata prin cafenele.

  4. independenta nu trecea nici de slobozia mucles ca sunteti praf ati vrut sa dati spaga ca sa castigati campionatul la fundulea si acum veniti si comentati voi care aveti un singur jucator in echipa

    • Independenta nu are doar un singur jucator.O echipa niciodata nu sta intr-un jucator,fotbalistule.Iti dai seama mre echipa la Fundulea,chiar se bazau conducatorii ca ii vor bate pe Manastirea.Apropo la meciul Fundulea-Independenta jucatorii de la Fundulea au recunoscut ca primesc prime de la Ciocanesti si Manastirea asa ca „mucles”!