SPORT — 22 iunie 2014 at 13:26

Coalitie impotriva Viitorului Curcani!

by

Maine, cu incepere de la ora 12:00, Comitetul Executiv al AJF Calarasi va decide modul in care se va desfasura barajul pentru stabilirea ultimelor echipe ce vor evolua in sezonul urmator al campionatului judetean de fotbal. Dunarea Gradistea ar putea sa scape de retrogradare fara sa mai joace barajul de saptamana viitoare. Viitorului Curcani i se poate acorda o noua sansa din partea forului fotbalistic judetean.
Totul se va decide insa maine. In acest moment, este certa prezenta la baraj a formatiilor Steaua Radovanu, locul 14 in Liga a 4-a, Unirea Frasinet, locul 2 in Categoria Onoare – Seria A, si Avantul Pietroiu, locul 2 in Categoria Onoare – Seria B. Reprezentantii acestor echipe au pareri diferite cu privire la modul in care ar trebui sa se desfasoare meciurile de baraj.
Marian Speriatu, Steaua Radovanu: „Sa decida cum vor ei, pe mine nu ma intereseaza. Eu am echipa si voi castiga. Nu vreau sa fac rau nimanui, dar nu ii suport pe cei de la Curcani. Daca voi avea ocazia sa le fac rau, nu o sa ezit si o sa ma razbun pentru tot circul pe care mi l-au facut ei mie. Imi doresc un baraj la care sa nu participe Viitorul Curcani.”
Vasile Ditoiu, Unirea Frasinet: „Cel mai bine este sa se dea un baraj in trei, fara Viitorul Curcani. Imi doresc sa jucam un meci pe teren propriu si unul in deplasare. Deocamdata nu avem un teren care sa se ridice la nivelul cerintelor care se impun in Liga a 4-a, dar speram sa facem si noi ceva in vara asta, daca va fi cazul.”
Costel Ghita, Avantul Pietroiu: „Eu nu sunt de acord sa jucam pe teren neutru. Nu ma intereseaza adversarul. Eu vreau sa jucam un meci la Pietroiu pentru ca lumea din sat asteapta de multa vreme acest baraj si nu vreau sa iasa scandal. Este cel mai important meci al sezonului pentru tot ceea ce inseamna Pietroiu.”
 
 

No Comments