SPORT — 21 iunie 2014 at 07:08

Manastirea, lovita de bomba nucleara

by

Aseara, la Bradu, in judetul Arges, Unirea Manastirea, echipa campioana a judetului Calarasi in competitia destinata juniorilor A1, a pierdut cu 5-0 meciul cu ACS Magurele, din judetul Ilfov. In aceasta seara, de la ora 18:45, elevii lui Gheorghe Stamelatos vor juca impotriva celor de la Viitorul Bucuresti. In acest moment, formatia calaraseana a pierdut orice sansa de a trece in faza urmatoare a competitiei.
Gheorghe Stamelatos a recunoscut superioritatea adversarului. „Am intalnit o echipa multa mai buna. Au facut posesie, erau mai pregatiti decat noi din orice punct de vedere. Ei fac pregatire in fiecare zi, in vreme ce noi ne vedem doar de doua ori pe saptamana. De la noi au lipsit Tenea, care este accidentat, si Radulescu, suspendat. Oricum, adversarul a fost mult mai bun ca noi”, a declarat tehnicianul.
Acesta a evidentiat si cateva lucruri care au dezavantaj formatia din Manastirea. „Nu mi se pare tocmai normal sa fim anuntati ca jucam pe teren sintetic atunci cand eram pe drum. Era corect sa ni se spuna de la inceput acest lucru. Jucatorii nostri nu au mai intrat niciodata pe un astfel de teren, iar acest lucru s-a vazut. De asemenea, Armando Radulescu a fost suspendat. Noi stiam ca nu se dau suspendari. Asa ne-a zis si arbitrul meciului de la Slobozia, asa scrie si in regulament. Cand am ajuns la meci ni s-a spus ca nu are voie sa joace. Oricum, nu vreau sa caut scuze pentru infrangerea cu Magurele. Adversarul a fost mult mai bun decat noi”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *