SPORT — 20 iunie 2014 at 11:41

Al doilea baraj cu arbitri argeseni

by

Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata maine, 21 iunie, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.
Comisia de Centrala de Arbitri a delegat la partida de maine dupa-amiaza o brigada din judetul Arges, alcatuita din Catalin Popa (Pitesti), George Neacsu (Campulung Muscel) si Gabriel Stroe (Pitesti). Observator pentru arbitri va fi Irina Mart, in vreme ce presedintele AJF Prahova, Silviu Crangasu, va fi observator de joc.
Este pentru al doilea an consecutiv cand CCA deleaga o brigada argeseana la un meci de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a al unei echipe calarasene. Anul trecut, Venus Independenta a pierdut jocul cu CS Corbeanca, disputat pe stadionul Romprim din Capitala, cu scorul de 3-2. Barcelona de Calarasi s-a aratat atunci nemultumita de prestatia „centralului” Iulian Calin. Click aici pentru cronica meciului de baraj de acum un an!

Comments are closed.