SPORT — 19 iunie 2014 at 06:46

Sabin Dacau, antrenor secund

by

www.arenamedia.ro scrie despre ceea ce se intampla acum cu echipa de handbal a Calarasiului. Concret, nu se stie nimic, motiv pentru care este normal sa apara speculatii. De data aceasta, Sabin Dacau este prezentat ca facand parte din staff-ul HC Dunarea 2014 Calarasi, dar in calitate de antrenor secund.
Pentru postul de antrenor principal se vehiculeaza doua nume. Este vorba despre Titel Raduta si Robert Licu. „Nu am fost cautat de nici o persoana de la Calarasi. Nu mi s-a propus postul de antrenor al echipei de acolo”, a declarat Raduta, calarasean la origini, care acum antreneaza pe HC Arges Pitesti, formatie ce evolueaza in Divizia A de handbal masculin.Pana la inchiderea calculatorului, Robert Licu nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la posibilitatea de a ajunge din nou antrenor la Calarasi.
Este posibil ca intarzierea cu care autoritatile locale calarasene actioneaza in cazul echipei de handbal sa fie strans legata de faptul ca PNL, partid aflat la putere la Calarasi, a iesit de la guvernare. In urma cu cateva luni, s-a vehiculat ideea ca echipa va avea ca sponsor un mare brand trimis pe Borcea de catre Crin Antonescu. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat. Antonescu a demisionat din fruntea PNL dupa esecul inregistrat de liberali la alegerile europarlamentare si a anuntat ca nu va mai candida la alegerile prezidentiale care vor avea loc la toamna. Bineinteles, acestea sunt doar speculatii care ies la iveala pentru ca publicul este nerabdator sa afle care sunt noutatile din viata echipei de handbal.

Comments are closed.