SPORT — 18 iunie 2014 at 16:40

Dobre iar vorbeste ca Gigi Becali

by

Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata sambata, 21 iunie, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.

Primarul comunei Modelu, Gica Dobre, este foarte optimist inaintea meciului cu echipa campioana a judetului Giurgiu. „In momentul acesta suntem deja in Liga a 3-a”, a declarat cel cunoscut in judetul Calarasi drept Sandu Barbosu intr-un interviu publicat astazi de catre www.arenamedia.ro.

E foarte bine ca Dobre este optimist, este adevarat ca adversarul este unul modest, dar e bine sa nu spui hop pana cand nu treci parleazul. Fotbalul este plin de surprize si mi-e teama ca nu cumva ca modelenii  sa dea gres la meciul de sambata, de la Ploiesti, daca isi trateaza adversarul cu superioritate. Hai sa gandim un pic mai cu raceala ceea ce s-a intamplat anul acesta in campionatul judetean de fotbal Calarasi. Pe locul al doilea s-a clasat Venus Independenta, formatie care a facut ultimul antrenament pe vremea lui Tudor Vladimirescu, iar podiumul a fost inchis de Victoria Chirnogi, echipa cu mari probleme de efectiv. Ca urmare, cei de la Modelu nu trebuie sa se creada supersonici. Ca sa se trezeasca, ei trebuie sa constientizeze ca sunt cei mai buni tractoristi. Inainte este campiona Ligii Tractoristilor.

Gica Dobre nu este la prima declaratie mega-optimista. In luna februarie, tot pe www.arenamedia.ro, primarul de la Modelu spunea ca echipa antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu va castiga meciul cu Dunarea Ciocanesti cu 4-0. Mare „dreptate” a avut! S-a terminat 1-1, aceasta fiind prima remiza inregistrata de Inainte in editia 2013-2014 a Ligii a 4-a.

Declaratiile primarului fac rau echipei. Jucatorii isi vor pierde din concentrare daca vor vedea ca Gica Dobre este atat de sigur de promovare si vor crede ca simpla lor prezenta in teren va duce pe Inainte Modelu in Liga a 3-a. Petrolul Roata Cartojani este un adversar modest. Daca era in judetul Calarasi, echipa asta era sub Progresul Fundulea. Daca modelenii nu promoveaza, Petrescu nu doar ca nu mai are voie sa antreneze, dar lui trebuie sa i se interzica sa mai discute despre fotbal sau sa mai urmareasca sportul rege la televizor. In cazul neferecit si foarte putin probabil in care Modelu nu va promova, Gica Dobre are o singura solutie: sa are terenul de fotbal si sa puna cucuruz.

Lumea fotbalului calarasean este alaturi de formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu. www.sportcalarasean.ro va invinta la un concurs ce are ca premiu un trening. Pentru a castiga, trebuie sa ghiciti scorul exact al partidei dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani.

Participarea la concurs se face in felul urmator: Intrati pe Facebook, va inscrieti in grupul Liga Tractoristilor si postati acolo pronosticul dvs. In cazul in care vor exista mai multe persoane care vor da pronosticul exact, premiul se va acorda prin tragere la sorti.

Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

Comments are closed.