Special — 17 iunie 2014 at 04:45

Cine a eliminat pe Portul Calarasi?

by

Luna trecuta, Portul Calarasi a jucat barajul interjudetean in competitia destinata juniorilor D. Formatia antrenata de catre Dan Andronache a intalnit Academia Gheorghe Hagi Constanta. Pe Litoral s-au impus gazdele cu 1-0 dintr-un penalty acordat in ultimul minut de joc. La Calarasi au castigat cei de la Portul cu scorul de 2-1, astfel ca dobrogenii au reusit sa se califice mai departe gratie golului reusit in deplasare.
Mai departe, grupa lui Dan Andronache, alcatuita din juniori nascuti in anul 2001, s-a mutat la FC Progresul Calarasi. Practic, si-a schimbat doar buletinul, exact cum face o femeie dupa ce se marita. Omul care conduce este tot Bogdan Leu. Calarasenii au castigat duminica turneul Stars Braila.
A doua zi, Academia Gheorghe Hagi a jucat finala campionatului national destinata juniorilor D. Constantenii au fost invinsi de catre Sporting Junior Vaslui dupa executarea loviturilor de departajare cu scorul de 4-3. In conditiile in care calarasenii au dat o replica buna celor de pe Litoral, care au ajuns pana in finala, putem spera la o revigorare a sectorului juvenil din fotbalul calarasean.

Comments are closed.