SPORT — 17 iunie 2014 at 07:43

Calin: "Sunt foarte agresivi"

by

Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata sambata, 21 iunie, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.
Comprest GIM, formatie care a pierdut sambata cu 1-0 meciul amical disputat contra celor de la Petrolul Roata Cartojani, este campioana Bucurestiului. Antrenorul echipei din Capitala este Augustin Calin, 36 de ani, din Fundulea. Tehnicianul a mai antrenat, in trecut, si pe Phoenix Ulmu.
„Roata este o echipa foarte periculoasa. In prima repriza ne-au dominat si meritau sa inscrie. Au facut un presing foarte bun si sunt foarte agresivi, aceasta stare fiindu-le transmise de catre antrenor. Mi-a placut lucrul acesta. Sunt foarte puternici la mijlocul terenului. Au un jucator batran, cu multa experienta, de care depinde jocul lor. Nu stiu cum joaca cei de la Modela ca sa imi dau cu pararea despre sansele lor la promovare, dar Roata este o echipa foarte periculoasa”, este de parere Calin.

Comments are closed.