SPORT — 16 iunie 2014 at 12:43

Vrea sa-i anuleze diploma lui Badea

by

Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi s-a grabit sa-l declare pe Gheorghe Badea, de la Venus Independenta, golgheterul campionatului judetean de fotbal. Atacantul Barcelonei de Calarasi a marcat 30 de goluri in acest sezon, depasindu-i pe Alin Tene, de la Victoria Chirnogi, care a marcat de 29 de ori. Pe locul al treilea s-a clasat Petre Ungureanu, de la Inainte Modelu, cu 28 de reusite.
Chirnogeanul a fost dezavantaj de faptul ca in ultima etapa formatia sa a castigat prin neprezentare jocul cu Victoria Dragos Voda. Aceeasi problema a avut-o si Petre Ungureanu, a carui formatie inca nu a evoluat in ultima etapa din cauza faptului ca jocul cu Steaua Radovanu a fost amanat.
Maine, in jocul restanta de la Manastirea, jucatorul lui Jose Valeriu Petrescu si-a propus sa marcheze minim doua goluri, misiune destul de usoara in conditiile in care stelistii nu se vor prezenta la meci cu cea mai buna garnitura. Daca va reusi sa puncteze de doua ori, Ungureanu va putea sa ceara jumatate din diploma si gloria lui Gheorghe Badea, iar in cazul in care va reusi un hattrick va avea tot dreptul sa fie declarat cel mai bun marcator din Liga a 4-a, urmand ca titlul oferit jucatorului de la Independenta sa fie anulat.

Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata sambata, 21 iunie, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.

Lumea fotbalului calarasean este alaturi de formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu. www.sportcalarasean.ro va invinta la un concurs ce are ca premiu un trening. Pentru a castiga, trebuie sa ghiciti scorul exact al partidei dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani.

Participarea la concurs se face in felul urmator: Intrati pe Facebook, va inscrieti in grupul Liga Tractoristilor si postati acolo pronosticul dvs. In cazul in care vor exista mai multe persoane care vor da pronosticul exact, premiul se va acorda prin tragere la sorti.

Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

Comments are closed.