SPORT — 16 iunie 2014 at 09:42

Radovanu – Modelu, la Manastirea

by

Inainte Modelu este campioana judetului Calarasi. Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu va disputa restanta cu Radovanu pe terenul de la Manastirea. Jocul va incepe de la ora 16:00. Cele doua formatii trebuiau sa se intalneasca sambata, 7 iunie, dar Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, a decis ca jocul sa nu se mai dispute dupa ce a fost informat de catre antrenorul gazdelor, Marian Speriatu – Olariu, ca stadionul de la Valea Popii este impracticabil.
„Este cea mai buna solutie. Vom merge la Manastirea, vom juca, dupa care ne vom intoarce la Calarasi pentru a ne face programul de recuperare. Era pacat sa nu jucam in ultima etapa deoarece ar fi insemnat sa desconsideram competitia”, a declarat Jose Valeriu Petrescu, antrenorul modelenilor.
Omologul sau de la Radovanu anuntase initial ca nu doreste sa joace restanta cu Modelu la Manastirea, dar in cele din urma a acceptat solutia gasita de catre AJF Calarasi. „Nu am cum sa nu ma duc la Manastirea pentru ca ar insemna sa ne excluda din campionat”, a precizat Olariu.

Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata sambata, 21 iunie, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.

Lumea fotbalului calarasean este alaturi de formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu. www.sportcalarasean.ro va invinta la un concurs ce are ca premiu un trening. Pentru a castiga, trebuie sa ghiciti scorul exact al partidei dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani.

Participarea la concurs se face in felul urmator: Intrati pe Facebook, va inscrieti in grupul Liga Tractoristilor si postati acolo pronosticul dvs. In cazul in care vor exista mai multe persoane care vor da pronosticul exact, premiul se va acorda prin tragere la sorti.

Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

Comments are closed.