SPORT — 16 iunie 2014 at 13:51

Ploaia se opreste doar pentru Modelu

by

In cursul acestei saptamani, vremea va fi capricioasa pe tot cuprinsul tarii.O parte din ansamblul noros ce va persista deasupra regiunilor sudice si de rasarit ale Europei va determina ploi si in tara noastra, mai multe in jumatatea de sud, mai putine in cea de nord, insotite, in zilele viitoare, si de descarcari electrice. In conditiile in care in apropierea Muntilor Balcani norii se mai dezvolta pe verticala, iar umidiatatea din aer va fi in crestere, cu aport de umezeala de deasupra Marii Negre, multe dintre averse vor avea si caracter torential si vor fi asociate si cu caderi de grindina. Nu sunt excluse, trecator si vijelii, chiar daca regimul termic nu va fi foarte ridicat, o crestere de temperatura fiind posibila in zilele de marti si miercuri. Dezvoltari pe verticala, asa incat sa capete o noua consistenta, vor avea formatiunile noroase si in apropierea Muntilor Carpati, in speta pe rama sudica a Carpatilor Meridionali, in zona Carpatilor de Curbura si in Muntii Banatului. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante, in perioada urmatoare, respectiv va fi relativ stationara astazi, apoi va scadea usor, dupa care va tinde sa creasca, tot usor”, a declarat Romica Jurca, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie.
Aspectul vremii se va schimba doar sambata, 21 iunie, atunci cand la Ploiesti, pe stadionul Astra, va avea loc meciul de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani. Meteorologii estimeaza o temperatura de 29 de grade la ora jocului dintre cele doua formatii si un cer acoperit.

Lumea fotbalului calarasean este alaturi de formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu. www.sportcalarasean.ro va invinta la un concurs ce are ca premiu un trening. Pentru a castiga, trebuie sa ghiciti scorul exact al partidei dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani.

Participarea la concurs se face in felul urmator: Intrati pe Facebook, va inscrieti in grupul Liga Tractoristilor si postati acolo pronosticul dvs. In cazul in care vor exista mai multe persoane care vor da pronosticul exact, premiul se va acorda prin tragere la sorti.

Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

Comments are closed.