SPORT — 16 iunie 2014 at 06:15

"Nu vreau sa joc la Manastirea"

by

AJF Calarasi a propus ca loc de disputare a partidei dintre Steaua Radovanu si Inainte Modelu stadionul de la Manastirea, varianta care nu este insa pe placul lui Marian Speriatu – Olariu, antrenorul stelistilor. Acesta este in conflict cu Gheorghe Stamelatos, antrenorul Unirii Manastirea.
„Mi-au zis sa jucam la Manastirea, dar nu vreau sa ma duc acolo pentru ca aia vor sa ma manance. Eu nu le-am facut nimic. Nu i-am injurat, nu i-am luat la bataie, doar i-am batut la fotbal cu 4-1 si nu le-a convenit. Nu vreau sa joc la Manastirea, dar pana la urma o sa fac asa cum spune conducerea AJF Calarasi”, a explicat Olariu, care ar vrea ca meciul de maine sa se dispute la Calarasi.

No Comments

  1. Salut prietenii , Domnule Olariu ce ai patit ma de esti asa frustrat cand auzi de Minastirea , te-a deranjat cineva de la Minastirea de zici ca, vor sa te manance esti comestibil si nu stim noi , suna interesant ce spui tu , termina odata cu declaratiile astea de 2 bani pe care le dai . Te-ai gasit acum sa te iei de Minastirea,de noi mai trebuia sa te iei ca, in rest cu toate echipele din Liga esti prieten. Doar atat vreau sa iti zic capul jos si fara comentarii ca nu ai nici o treaba cu fotbalul si cu fair-play.
    Delegat Unirea Minastirea !!!

  2. Echipa dumitale nu ar trebui sa mai faca parte din acest esalon fotbalistic domnule >speriat> de Manastirea.Va asigur ca nici un locuitor al comunei nu vrea nici macar sa guste din dumneata,dar sa te manance!!!!…Respectati competitia sportiva.

    • Cum ati respectat voi la juniori competitia sportiva?Inainte sa arunci cu noroi uita-te si la tine in gradina