SPORT — 16 iunie 2014 at 12:31

Manastirea isi afla maine adversarele

by

Calificata la faza zonala a campionatului national destinat juniorilor A1, Unirea Manastirea isi va afla maine adversarele pe care le va intalni. Maine, cu incepere de la ora 12:00, la „Casa Fotbalului”, va avea loc sedinta tehnica cu delegatii echipelor calificate.
Unirea Manastirea ar putea da piept la faza zonala, care se va desfasura in perioada 20-24 iunie, cu Axiopolis Cernavoda (CT), ASC Magurele (IF), Viitorul Bucuresti, AFC Filipestii de Padure (PH), Juventus Toflea (GL) sau Pescarusul Luciu (BZ). FRF va anunta maine localitatea in care se vor desfasura meciurile.
ETAPA ZONALĂ
Desfășurare : 20 iunie – 24 iunie 2014
a) Sedința tehnică se va ține în ziua de 17 iunie 2014, ora 12:00 la sediul F.R.F. – “Casa Fotbalului” – București, în prezența delegaților echipelor calificate, unde se vor stabili localitățile în care se vor disputa jocurile din cadrul etapei zonale și prin tragere la sorți, ordinea jocurilor.
b) Se vor alcătui 4 grupe constituite pe criteriu geografic. Programul jocurilor va fi stabilit prin tragere la sorți în prezența ehipelor participante.
c) Avertismentele din cadrul etapei interjudețene se anulează pentru faza de zonă a competiției.
d) În grupele din etapa de zonă la un număr de 2 avertismente primite în 2 jocuri diferite – 1 etapă suspendare ( dacă al doilea cartonaș a fost luat în ultimul meci din etapa de zonă jucătorul NU va fi suspendat pentru semifinale); 2
avertismente într-un meci – 1 etapă suspendare (indiferent de faza competiției); eliminare directă – minimum 1 etapă suspendare (indiferent de faza competiției).
e) Avertismentele primite la jocurile din cadrul turneului zonal se anulează pentru etapele superioare. Etapele de suspendare neefectuate în urma unei eliminări, își păstrează efectul și se vor efectua în etapele următoare până la epuizarea lor.
f) La toate jocurile din cadrul turneelor zonale, în cazul în care un joc se termină la egalitate, departajarea se va face prin executarea de lovituri de pedeapsă.
Echipa învingătoare va obține 2 puncte iar echipa învinsă 1 punct.
Prima serie de 5 lovituri va fi executată de jucătorii desemnați de către conducerea tehnică a echipelor. Dacă după efectuarea primei serii de departajare egalitatea persistă , se va executa alternativ câte un penalty de fiecare echipă (alții decât cei care au executat prima serie de 5 lovituri) până în momentul când una dintre echipe nu marchează. Loviturile de departajare se vor executa numai de către jucătorii prezenți pe terenul de joc la sfârșitul jocului. Ordinea de execuție a loviturilor de departajare se stabilește prin tragere la sorți.
g) Golurile marcate în cadrul penalty-irilor de departajare după timpul regulamentar nu se vor cuantifica la golaverajul general al echipelor.

Comments are closed.