SPORT — 16 iunie 2014 at 06:09

Centru de copii si juniori la Chirnogi

by

Reintoarsa in campionatul judetean in vara anului trecut, Victoria Chirnogi a reusit in acest sezon sa se claseze pe locul trei in Liga a 4-a si sa joace finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Din cauza problemelor medicale, lotul chirnogenilor a fost foarte subtire din punct de vedere numeric la ultimele jocuri.
De curand, la Chirnogi, au demarat selectiile pentru grupele de copii si juniori. Antrenorii Ionut Coarna, Gigi Ionita, Andrei Chirita si Nicolae Eftene cauta cei mai talentati jucatori din localitate. „Facem ceea ce trebuia facut de multa vreme. Vrem sa crestem copii de la noi din comuna, care sa ajunga sa joace fotbal mai departe”, a declarat presedintele Mircea Dan.
In campionatul urmator, Victoria si-a propus o clasare pe unul din primele doua locuri. „Vrem sa realizam mai mult decat am realizat anul acesta. Nu se pune problema unei promovari pentru ca ne-am intoarce unde am mai fost si nu rezolvam nimic. Suntem mai atrasi de campionatul de juniori republicani decat de o participare in Liga a 3-a”, sustine oficialilor chirnogenilor.

No Comments

  1. Este de apreciat ce vreti sa faceti , adica un centru de copii si juniori , dar ca sa ,,visati ” la primele locuri , mi se pare cam mult . Nu ai cum sa iei copii din curtea scolii si sa speri , in acelasi an la primele locuri . De visat , toti putem visa , dar este mult de munca si rezultatele nu apar , asa cum stiti , imediat . Acesta este un proiect pe termen lung , asa ca pentru la anul , multumiti-va cu locul pe care va veti situa si puteti ,,visa” din 2016 incolo . Fara sa vreau sa supar pe nimeni , dar asa stau lucrurile . Inca o data felicitari pentru initiativa !

  2. suporter calarasi

    Este cam mult sa vrei sa fii pe primele locuri cu o echipa formata din copii luati din curtea scolii . Este de apreciat ceea ce vreti sa faceti , dar acesta este un proiect pe termen lung , iar rezultatele vor apare abia din 2016 incolo , si stiti bine acest lucru , asa ca incercati sa nu mai ,, visati” la primele locuri incepind din acest an . Serios ! Felicitari pentru initiativa , dar incercati sa fiti mai rezervati in ceea ce priveste lupta la primele locuri !

  3. Sunteti dezinformati,grupele alea sunt pentru liga3a,unde esti obligat sa ai,anul asta sa dorit doar redresarea financiara a echipei,de la anul se doreste formarea unei echipe puternice,nici nu na gandesc sa nu terminam in primele 2