SPORT — 15 iunie 2014 at 10:14

Modelu si-a schimbat planurile

by

Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata sambata, 21 iunie, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.
Initial, modelenii au anuntat ca vor efectua un cantonament la Hotel Calarasi incepand de maine, 16 iunie, pana vineri, 20 iunie, cand urma sa se plece catre Ploiesti. Intre timp, lucrurile s-au schimbat la Modelu. Echipa va intra in cantonament la minihotelul de la Stadionul Republicii din Calarasi, stabilimentul fiind pus la dispozitie de catre Dunarea Calarasi. S-a schimbat locul, dar s-a schimbat si perioada. Jose Valeriu Petrescu va avea jucatorii sub control abia de joi. Mai mult, deplasarea catre Ploiesti nu se va mai face vineri, ci chiar sambata, inainte jocului.

Lumea fotbalului calarasean este alaturi de formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu. www.sportcalarasean.ro va invinta la un concurs ce are ca premiu un trening. Pentru a castiga, trebuie sa ghiciti scorul exact al partidei dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani.

Participarea la concurs se face in felul urmator: Intrati pe Facebook, va inscrieti in grupul Liga Tractoristilor si postati acolo pronosticul dvs. In cazul in care vor exista mai multe persoane care vor da pronosticul exact, premiul se va acorda prin tragere la sorti.

Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

Comments are closed.