SPORT — 15 iunie 2014 at 13:52

Modelu deja merge pe varfuri

by

Mofturi de campioni. Modelenii inca nu au terminat de disputat toate meciurile din campionat, dar se pregatesc pentru barajul de promovare in Liga a 3-a. Antrenorul Jose Valeriu Petrescu nu este de acord ca echipa pe care o pregateste sa mai faca deplasarea la Radovanu, pentru jocul din ultima etapa. Cu totul respectul pentru Modelu, dar a nu onora un joc din calendarul competitional inseamna desconsiderarea competitiei.
Inainte nu a inventat roata ca sa mearga pe varfuri acum. Campioane judetene au mai exista. Gradistea, Ciocanesti, Independenta, Dor Marunt, Lehliu Gara, Ulmu, Manastirea, Oltenita, Galatui sau Chirnogi nu au facut atatea figuri asa cum fac acum modelenii. O sa ne ridicam in picioare si ii vom aplauda pe elevii lui Petrescu abia dupa ce vor castiga meciul de sambata, 21 iunie, cu Petrolul Roata Cartojani.
Daca vor triumfa, modelenii merita respectul intregului judet. Insa pentru a avea parte de respect, si ei trebuie sa respecte judetul, iar asta se poate face numai jucand restanta cu Radovanu inaintea meciului de baraj. Daca Modelu va promova, fotbalul calarasean va avea de castigat, dar cei care au in maini haturile campioanei judetene sa nu se astepte la statui. Inainte nu ar fi prima echipa din judetul Calarasi care promoveaza in Liga a 3-a. Oltenita, Ciocanesti, si Ulmu sunt formatiile care au ajuns in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc dupa ce au castigat meciurile de baraj, dar si dupa ce si-au disputat toate jocurile din campionat. Independenta, triumfatoare in 2012 la Slobozia, n-a sarit nici ea peste meciurile din judet inainte de a invinge pe CS Agigea.
Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata sambata, 21 iunie, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.

Lumea fotbalului calarasean este alaturi de formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu. www.sportcalarasean.ro va invinta la un concurs ce are ca premiu un trening. Pentru a castiga, trebuie sa ghiciti scorul exact al partidei dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani.

Participarea la concurs se face in felul urmator: Intrati pe Facebook, va inscrieti in grupul Liga Tractoristilor si postati acolo pronosticul dvs. In cazul in care vor exista mai multe persoane care vor da pronosticul exact, premiul se va acorda prin tragere la sorti.

Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

 

No Comments

  1. Orice echipa cu pretentii isi face un program bine stabilit inainte.Nu sunt mofturi daca echipa campioana a judetului calarasi refuza sa joace un meci care nu s-a disputat cand trebuia si mai ales nu din vina acesteia.Se stie faptul ca o echipa creste doar in meciurile puternice iar disputarea unui meci de „palmares” in compania celor de la Radovanu nu o ajuta cu nimic.Ei nu au nevoie de astfel de meciuri mai ales inaintea unui meci atat de important.Sa plateasca cei care au gresit si sa isi asume responsabilitatea.

  2. suporter calarasi

    Trebuia sa fie lasati in pace sa pregateasca meciul cu ,,Roata Morii” sau cum le zice , ca este mai important acel meci decit un meci cu o echipa , vrtual retrogradata , cu atit mai mult cu cit nu ei sunt vinovati de nedisputarea meciului cu Radovanu .De acord cu ce a afirmat cel de dinainte , este un meci important cel de promovare si noi ii punem sa joace cu …….,, Avintul Birsana” . Daca cei de la Modelu vor pierde meciul de promovare in liga a -3-a , atunci si aceasta va fi una dintre cauze . Succes baietilor de la Modelu ! Va sustin in totalitate si vreau sa-i ,,spulberati” pe cei de la ,,Roata Morii” .