SPORT — 14 iunie 2014 at 10:50

Sarulesti vrea sa mearga la FRF

by

Dinamo Sarulesti a incheiat sezonul pe ultimul loc in Liga a 4-a, dar delegatul Florin Dumitru este nemultumit de modul in care AJF Calarasi a decis sa trateze pe Steaua Radovanu, formatie care in acest moment are datorii de 3.700 de lei care forul fotbalistic judetean. Oficialul dinamovist este hotarat sa se adreseze FRF pentru a obtine excluderea din campionat a stelistilor.
„Am vazut ce se intampla acum la AJF Calarasi. Am crezut ca s-a schimbat ceva, dar lucrurile merg in aceeasi directie. Radu, de la Independenta, nu are ce cauta in Comitetul Executiv. A fost si pe vremea lui Cataros si nu a facut nimic. Nu o sa faca nici de acum inainte. Este vicepresedintele AJF Calarasi, dar isi urmareste doar propriile interese. Toata lumea stie ce fel de om este. Radovanu este plina de datorii, dar nu au vrut sa o scoata din campionat. Daca Doru Dinca este un om corect si vrea sa faca ceva bun in fotbalul calarasean, atunci sa il puna pe Speriatu sa isi plateasca acum datoria, inainte meciului pe care il mai are de jucat cu Modelu. In cazul in care nu face asta, atunci sa-l excluda”, a declarat Dumitru, care are un plan serios de lupta.
„Sambata viitoare o sa ma duc la meci la Ploiesti, unde joaca Modelu. Sa vezi ce surpriza o sa le fac. Sa-mi spuna si mie cineva cum este posibil ca echipa campioana a judetului Calarasi sa fie desemnata fara sa joace toate meciurile. In ROAF scrie ca o echipa trebuie sa joace toate partidele dintr-un sezon. Am auzit ca vor sa programeze meciul cu Radovanu dupa barajul de la Ploiesti. Asa ceva nu este regulamentar. Trebuie sa joace in maximum 20 de zile de la data la care a fost programat jocul initial. Apoi, daca Modelu promoveaza si este in Liga a 3-a, cum mai poate echipa aia sa joace un meci in Liga a 4-a? Nu mai intelege nimeni nimic. Au promovat sau nu? Eu nu vreau ca cineva sa isi bata joc de munca celor de la Modelu, dar sa nu cumva ca cineva sa le conteste dreptul de participare la baraj daca nu joaca meciul cu Radovanu”, ameninta delegatul lui Dinamo Sarulesti.
Florin Dumitru considera ca echipa sa a retrogradat din cauza proastei organizari din turul campionatului. „Radovanu a facut 3-3 cu mine la Sandulita si m-a batut la ei acasa. Dar eu m-am chinuit si am facut deplasari si cu sapte oameni, mi-am platit taxele, am jucat si in campionatele de cadeti, am facut stadionul de la Sarulesti Gara si tot ce a trebuit pentru ca sa arat ca merit sa jucam tot in Liga a 4-a. In schimb, Radovanu face exact ce vrea. Nu se duce in deplasare, pleaca de pe teren mai devreme, minte AJF Calarasi, nu isi plateste taxele, dar este pastrata in Liga a 4-a. Eu am facut un memoriu catre AJF Calarasi, dar pregatesc si o scrisoare catre Razvan Burleanu, presedintele FRF. Am posibilitatea sa ajung la Burleanu printr-o cunostinta comuna si sunt convins ca imi va da dreptate pentru regulamentul este de partea noastra”, este de parere dinamovistul.

No Comments

  1. Incearca la Basescu ! Ia o „jumate” si du-te la el…sigur iti va da dreptate . Sau mai bine ia-ti medicamentele la timp !

  2. O sa-l sun pe Burleanu sa te astepte cu covorul rosu, un pahar de sampanie si un piscot. Sper sa nu te rusinezi!