SPORT — 14 iunie 2014 at 17:27

Roata a invins Comprest GIM

by

Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, se va duela cu Petrolul Roata Cartojani, castigatoarea campionatului din judetul Giurgiu, pentru un loc in Liga a 3-a. Partida este programata sambata viitoare, cu incepere de la ora 18:00, pe stadionul Astra din Ploiesti. www.sportcalarasean.ro va transmite jocul in direct in format live text.
Astazi, giurgiuvenii s-au deplasat in Capitala, acolo unde au intalnit pe Comprest GIM, echipa campioana a Bucurestiului. Petrolul s-a impus cu 1-0. „Am facut un joc bun. Sunt multumit de faptul ca am reusit sa facem miscare. Stiu ca am fost spionati de catre cei de la Modelu si din acest motiv am facut unele schimbari”, a declarat Stefan Udroiu, antrenorul giurgiuvenilor.
Saptamana viitoare, Petrolul Roata Cartojani are in program un antrenament miercuri, pe terenul din localitate. A doua zi, echipa va pleca spre Sinaia, acolo unde se va pregati pana sambata, cand va ajunge la Ploiesti, pentru meciul cu Inainte Modelu. Giurgiuvenii se bazeaza foarte mult pe entuziasmul celor din jurul echipei.

No Comments

  1. Scorul a fost 1-0 dar pt Comprest! In repriza a 2-a cei de la Cartojani nu prea au ajuns la poarta bucurestenilor!