SPORT — 14 iunie 2014 at 06:08

Nelu Rosca a plecat de la Calarasi

by

CS Caras-Severin, formatie care a evitat retrogradarea din Liga Nationala in urma turneului de la Sebes, din luna mai, acolo unde CSM Calarasi a reusit sa obtina promovarea pe prima scena a handbalului romanesc, se confrunta cu grave probleme financiare. Consiliul Judetean Caras-Severin a anuntat ca nu mai poate finanta echipa de handbal masculin, motiv pentru care antrenorul Aihan Omer si jucatorii sai se afla in acest moment in cautarea unor noi angajamente.
De acest lucru ar trebui sa profite Calarasiul. Tehnicianul banatenilor este dorit de catre jucatori pe Borcea dupa ce a mai colaborat la Resita cu Paraianu, Tucanu, Popovici, Vizhbovsky si Andrei. In plus, Nelu Stan, Demis Grigoras si Emil Marocico ar putea ajuta nou-promovata sa se salveze de la retrogradare in sezonul urmator. Deocamdata, la Calarasi se asteapta ziua de marti, atunci cand va avea loc sedinta Consiliului de Administratie al HC Dunarea 2014 Calarasi. Cu aceasta ocazie se asteapta numirea presedintelui, a staff-ului administrativ si confirmarea in functia de antrenor principal a lui Sabin Dacau.
Daca pe Borcea se va demara un proiect serios, cu oameni dornici sa faca handbal intr-un mod profesionist, total diferit de ceea ce s-a intamplat pana acum, Eremia Paraianu si Adrian Tucanu ar putea continua la Calarasi. Asta inseamna alta conducere si alt antrenor. Slabe sperante. Pana atunci, este certa plecarea lui Nelu Rosca. Interul dreapta, originar din Fagaras, a hotarat sa emigreze cu familia in Germania.
In momentul in care au plecat in vacanta, handbalistii calaraseni si-au primit doar 75% din salariul pe luna aprilie. Jucatorii asteapta ca saptamana viitoare se la intre diferenta de bani, plus salariul pe luna mai. Daca acest lucru nu se va intampla, s-ar putea ca la reunirea lotului sa asistam la o greva.

Comments are closed.