SPORT — 12 iunie 2014 at 06:52

Zamba si Dumitru, lupii moralisti

by

Cazul Radovanu, chiar daca implica si echipa din Modelu, nu reprezinta altceva decat un razboi intre formatia antrenata de catre Marian Speriatu – Olariu, de o parte a baricadei, si Viitorul Curcani si Dinamo Sarulesti, de cealalta a baricadei. Discutam despre trei echipe amarate, care se agata de orice chichita din regulament pentru a putea ramane in Liga a 4-a. Este vorba despre disperarea omului sarac care nu mai stie ce sa faca pentru a nu ramane pe drumuri.
Demersurile oficialilor celor trei formatii sunt justificate, sub o forma sau alta. Fiecare isi apara saracia de echipa, nevoile si neamul. Pe documente, Steaua Radovanu este nevinovata. Antrenorul Marian Speriatu doar a informat AJF Calarasi cu privire la starea suprafetei de joc. In rest, nu a cerut nimic. Rivalii tehnicianului stelist, i-am numit aici pe Gigel Zamfir – Zamba si pe Florin Dumitru, cunosc acest aspect, motiv pentru care si-au schimbat din mers strategia prin care spera sa convinga AJF Calarasi ca echipa din Radovanu trebuie exclusa din Liga a 4-a.
Viitorul Curcani si Dinamo Sarulesti arata cu degetul spre Olariu, caruia ii reproseaza ca este un personaj indisciplinat, numai bun de trimis in Categoria Onoare. Antrenorul de la Radovanu este aratat cu degetul pentru ca echipa sa a platit cu intarziere taxele catre AJF Calarasi, a parasit terenul de joc la Dragos Voda, nu s-a prezentat la Fundulea si l-a mintit pe presedintele AJF Calarasi, Doru Dinca – Motanu, cu privire la starea gazonului de la Valea Popii.
Sunt de acord cu toate aceste acuze, dar nu ma poate contrazice nimeni daca spun ca acum discutam despre cu totul altceva. Excluderea celor de la Radovanu nu se impune in acest moment pentru ca nu exista temei regulamentar. Ca urmare, Zamba si Dumitru ar face bine sa astepte in liniste decizia pe care Comisia de Disciplina o va lua in aceasta dupa-amiaza. Nu au nici un drept sa comenteze. Marian Speriatu le-a batut deja obrazul, asa ca nu mai are rost sa enumar cateva motive pentru care cei doi nu trebuie sa faca pe lupii moralisti.
 

Comments are closed.