SPORT — 12 iunie 2014 at 05:16

Razbunarea lui Victor Neagu

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi ar putea decide in aceasta dupa-amiaza ca partida dintre Steaua Radovanu si Inainte Modelu, programata initial pentru sambata, 7 iunie, sa se dispute week-end-ul acesta, la 14 iunie. Presedintele oaspetilor, Victor Neagu, nu este de acord cu o asemenea hotarare si sustine ca se va adresa Comisiei de Apel.
„Pe mine nu ma intereseaza cine a gresit in acest caz. Eu stiu ca nu am nici o vina. Treaba mea este sa ma pregatesc pentru meciul de baraj pe care il am pe 21 iunie. Nu imi permit sa dau programul echipei peste cap din cauza unei erori care nu imi apartine. Noi avem un document pe care l-am primit de la AJF Calarasi in care suntem informati ca am castigat meciul cu Radovanu cu 3-0 si ca partida nu se mai disputa. Daca se hotaraste de catre Comisia de Disciplina sa jucam sambata cu Radovanu, eu ma voi adresa Comisiei de Apel. Daca si acolo se spune ca trebuie sa jucam cu Radovanu, atunci mergem la departe si ne adresam Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor”, a declarat Neagu.
Modeleanul a precizat ca nu ia in calcul sa faca deplasarea la Radovanu cu echipa de juniori. „Noi avem un blazon de aparat. Nu am pierdut nici un meci pana acum si nu ne permitem sa pierdem chiar in ultima etapa. In plus, ar insemna sa desconsideram competitia”, a completat Neagu, care are foarte mare dreptate. Daca Inainte ar juca meciul cu Steaua folosind echipa de juniori nu ar desconsidera doar competitia, dar si munca elevilor lui Jose Valeriu Petrescu. Modelu a castigat campionatul si nu isi poate permite o astfel de gafa pentru ca nu ar face altceva decat sa isi dispretuiasca performanta.
Victor Neagu are si un motiv personal pentru care nu vrea sa le faca pe plac celor de la AJF Calarasi. Presedintele echipei campioane si-ar fi dorit in iarna sa devina vicepresedinte al forului condus de catre Doru Dinca – Motanu, insa in locul sau a fost ales Ion Radu – Slick, de la Venus Independenta. Modelenii, in frunte cu primarul Gica Dobre, nu accepta nici acum aceasta infrangere si cauta sa le dea tot timpul peste bot celor care conduc fotbalul calarasean.

No Comments

  1. Fotbal de 2 lei , razbunari de 2 bani

  2. Profesore cum doamne iarta ma sa te voteze lumea pe tine drept reprezentant al cluburilor cand tu in fiecare zi bei 2 litri de rachiu alb la restaurant farfuria ?
    Cum sa fii tu reprezentantul cluburilor cand tu ai temperatura cand trece ziua si n ai baut nimic?
    Cum.sa fii tu avocatul cluburilor cand pe tine te a prin Ivanciu ingenunchiat de beat in cantonament la Dunarea ?
    Cum sa te compari tu cu Slick?