SPORT — 12 iunie 2014 at 15:32

Radovanu – Modelu, reprogramat

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a hotarat in aceasta seara ca meciul dintre Steaua Radovanu si Inainte Modelu sa fie reprogramat saptamana viitoare. Cel mai probabil, jocul se va desfasura marti sau miercuri, la Valea Popii. In acest moment, Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, se afla la Modelu, acolo unde discuta cu primarul Gica Dobre despre ziua in care formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu ar putea juca restanta cu Radovanu.
Sambata viitoare, la 21 iunie, modelenii vor juca meciul de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a contra celor de la Petrolul Roata Cartojani. Partida este foarte importanta pentru intreg fotbalul calarasean si AJF Calarasi nu doreste sa strice programul de pregatire gandit de oficialii lui Inainte. Este foarte posibil ca echipa din Modelu sa se deplaseze cu juniorii la Radovanu.

1.     Steaua Radovanu – Inainte Modelu
 
Analizand inscrisurile depuse de catre AJF Calarasi si Steaua Radovanu, Dinamo Sarulesti si Viitorul Curcani, constata ca datorita nedelegarii arbitrilor la data de 7.06.2014, ora 18:00 la terenul de joc din Valea Popii, Comisia de Disciplina nu poate stabilii starea terenului de joc si nici neprezentarea echipelor.
Comisia de Disciplina respinge memoriul formulat de Viitorul Curcani ca neintemeiat, la acest moment Comisia nu poate sanctiona echipa Steaua Radovanu pentru neprezentare, din moment ce aceasta situatie nu a fost constatata de catre un oficial din partea AJF Calarasi, arbitrii sau observatori.
Pentru aceleasi considerente se respinge memoriul formulat de Dinamo Sarulesti.
Comisia de Disciplina anuleaza adresa nr 180 din 7.06.2014 emisa de AJF Calarasi catre Inainte Modelu motivat de faptul ca, numai Comisia de Disciplina poate omologa rezultatul meciului cu scorul de 3-0, aceasta adresa fiind comunicata in mod eronat inaintea sedintei Comisiei de Disciplina.
De asemenea sunt avute in vedere si comportamentul echipelor in cauza cat si al echipelor care au formulat opinii si memorii, pe parcursul campionatului 2013-2014, constatandu-se ca echipa Steaua Radovanu ocupa locul 4 iar Viitorul Curcani locul 16 in clasamentul fair-play.
Pentru aceste considerente, Comisia de Disciplina hotaraste reprogramarea meciului Steaua Radovanu – Inainte Modelu la o data ce urmeaza a fi stabilita de catre AJF Calarasi in temeiul art. 14 din ROAF.
            Hotararea a fost adoptata in unanimitate.

No Comments

 1. Chiar dacă am jignit pe cineva eu imi cer scuze.am incercat sa apar interesele echipei si am sperat până la capăt ca se ca respecta regulamentul.mergem la liga 5 și jucăm fotbal.domnilor din Ajf noi ne-am resemnat dar avem o singură rugăminte: să învățați regulamentul.nu -mi permit eu sa va dau lectii dar cadeti in penibil cand vezi i așa motivație.dacă nu a avut timp vreun oficial sa constate daca terenul nu este bun de joc amendați-va singuri pentru ca meritati.

 2. Oare ce va crede cei de la federație când va auzi ca echipa din Modelu care va juca barajul pentru liga3 nu a terminat campionatul dar a fost declarată campioana.meciul dintre Modelu si radovanu va fi un simplu amical pentru ca Ajf a trimis către frf procesul verbal cu echipa campioana a județului jucând toate meciurile.adică30 de partide disputate.oare ați trimis un fals la frf sau ieri ați făcut doar așa un examen de capacitate.din nefericire ați picat cu toți.dle Radu sunt curios daca ne -mai predați din reg la urmatoarea ședință.eu zic să nu mai faceți asta ca nu are rost.va dau cuvantul meu de onoare ca la ploiesti sunt un tribuna și am să trimis un memoriu semnat de mai multe echipe cu ceea ce sa intamplat la aceasta bătaie de joc.dle președinte sunteți parte dintre noi ăștia tineri care ați jucat fotbal de performanta cu rez excelente ați promis ca nu va mai fi ca pe vremea lui cataros.am crezut asta dar suntem conduși la fel din păcate.

  • cristi turcu acest „stie tot” al finalului de campionat. mai bine taci ca voi mai aveati putin si ne puneati sa jucam pe un teren de mini fotbal. stai in onoare si taci.

 3. Pentru profesorul de gramatica.vezi ca ți-am lăsat și tie ceva de comentat.am vrut sa scriu corect-ce vor crede-dar te plictiseai.

 4. silviu moldoveanu

  nu stiu la ce te asteptai cristi dar un lucru este sigur si anume ca membrii comisiei de disciplina sint depasitiide situatie iar in unele cazuri au demonstrat ca sint apropiatii unor cluburi ,drept pentru care astept ca domnul ion radu sa propuna in comitetul executiv schimbarea acestora conform regulamentului.

 5. Turcule, esti un agramat!

 6. Ai înghițit galusca profesore.ai inceput să te plictisești?

 7. Gogule,
  vezi ca pui puncte in loc de virgule