SPORT — 12 iunie 2014 at 07:15

Paraianu si Tucanu pleaca

by

Nu asteapta jucatorii ziua de salariu cum asteapta calarasenii sa afle numele antrenorului pe care il va avea HC Dunarea 2014 Calarasi in Liga Nationala. Deocamdata nu avem presedinte, nu avem director sportiv, nu avem transferuri, nu avem absolut nimic, dar primarul Daniel Dragulin viseaza la o clasare pe locul sase la finalul sezonului viitor.
La Calarasi nu exista nici macar echipament. Daca echipa va continua sa joace tot cu tricourile Givova, brand in fata caruia au inceput sa se strambe pana si tractoristii, atunci nu ar fi exclus ca handbalistii sa faca deplasarile la meciurile din Liga Nationala cu remorca trasa de tractor, iar cazarea sa se faca la pensiuni agroturistice, unde jucatorii sa mulga vaca dimineata si sa faca incalzirea inainte meciului cosind pasunile localnicilor. Ar fi ceva de basm, ceva cum numai la Calarasi se poate intampla.
Starea de incertitudine existenta acum pe Borcea i-a determinat deja pe Eremia Paraianu si Adrian Tucanu sa renunte la ideea de a semna noi angajamente cu echipa cu care au promovat pe prima scena a handbalului romanesc. Cei doi jucatori nu isi pot permite sa-si pateze trecutul glorios evoluand pentru o formatie unde inca se antreneaza nonperformanta, iar oamenii cu putere de decizie privesc totul cu o nefireasca detasare.
Varianta numirii lui Sebastian Bota in locul la Sabin Dacau este exclusa in acest moment. Bota a ramas in functie la Dinamo Bucuresti, echipa ce a realizat, ca orice club care se respecta si care trateaza Liga Nationala ca pe o competitie serioasa, cateva transferuri importante. Nici Aihan Omer nu este o solutie pentru Calarasi din moment ce „copiii” sai, Paraianu si Tucanu, sunt nemultumiti de ceea ce se petrece pe Borcea. Mai mult, tehnicianul are un contract foarte dur la Resita. In cazul in care vrea sa plece de la banateni, Omer trebuie sa restituie toti banii pe care i-a incasat pana acum. Daca oamenii din conducerea CS Caras-Severin vor sa-l demita pe antrenor, acesta va intra in posesia salariilor pe care le mai are de incasat pana la finalul contractului. Mai mult decat atat, resiteanul este cu banii la zi si n-are nici un motiv sa vina in haosul de la Calarasi.
In aceste moment, se vehiculeaza doua noi nume pentru banca tehnica a Dunarii. Este vorba despre Robert Licu si Titel Raduta. Nici unul dintre cei doi nu a confirmat ca ar fi purtat vreo discutie pana in acest moment cu cineva de la Calarasi, dar nici nu ar refuza o colaborare in cazul in care li se va propune acest lucru, iar proiectul se arata a fi unul sanatos.

Comments are closed.