SPORT — 12 iunie 2014 at 03:05

Marian Speriatu este acoperit

by

Comisia de Disciplina trebuie sa ia o decizie in cazul Radovanu in aceasta dupa-amiaza. Sedinta este programata la ora 17:00 si este asteptata cu sufletul la gura de catre toti oamenii de fotbal din judetul Calarasi. Presiunea pe Auras Dumitru, Daniel Tutuianu si Mihai Stroe este mai mare ca niciodata.
Sunt sanse foarte mari ca astazi sa se hotareasca reprogramarea meciului dintre Steaua Radovanu si Inainte Modelu. Argumente in acest sens exista. Antrenorul gazdelor, Marian Speriatu – Olariu, a trimis un e-mail catre AJF Calarasi in care a anuntat starea suprafetei de joc pe care urma sa se joace partida de sambata. Tehnicianul stelistilor nu a cerut sa nu se joace partida, nu a cerut sa piarda cu 3-0, prin neprezentare, si nici nu a fost de acord sa suporte orice consecinta. Doar a informat forul fotbalistica judetean despre situatia existenta la Valea Popii, iar pentru acest lucru nu trebuie blamat, ci apreciat.
In plus, Olariu nu avea nici un motiv sa nu joace meciul cu Modelu. Daca si-ar fi propus acest lucru inca de la inceput, atunci nu se mai ingrijea ca suprafata de joc sa fie tunsa. De asemenea, indiferent de rezultatul jocului cu echipa campioana, Steaua tot la baraj ar fi mers. Ca urmare, tehnicianul nu poate fi suspectat de rea intentie.
Nu Marian Speriatu este cel care a gresit in acest caz. El doar a informat AJF Calarasi, for care a decis nedisputarea jocului. Ca urmare, excluderea Stelei Radovanu din campionat nu poate fi luata in discutie din moment ce greseala apartine Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi.

Comments are closed.