SPORT — 11 iunie 2014 at 06:02

Radovanu are deja doua voturi

by

Deciziile Comitetului Executiv al AJF Calarasi se adopta cu majoritatea simpla a voturilor valabil exprimate de catre membrii prezenti ai Comitetului Executiv. In caz de egalitate, decide votul presedintelui. Numai ca la sedinta de astazi, programata de la ora 13:00, ar fi corect ca Doru Dinca – Motanu sa se abtina de la vot din moment ce este parte implicata in cazul Radovanu.
In acest moment, Marian Speriatu – Olariu, antrenorul Stelei Radovanu, se bazeaza pe cel putin doua voturi. Acestea vin de la vicepresedintele AJF Calarasi, Ion Radu – Slick, presedintele lui Venus Independenta, si de la Nelu Tatu, presedintele Spicului Valcelele, reprezentantul echipelor din Categoria Onoare. Legaturile lui Olariu cu Slick si Tatu sunt foarte usor de explicat.
Steaua Radovanu i-a adus in fotbalul calarasean pe Costin Alexe si pe Daniel Hagea, jucatori care au ajuns sa evolueze mai tarziu pentru Venus Independenta. In semn de multumire, Ion Radu l-a aparat intotdeauna pe Marian Speriatu. De exemplu, in luna aprilie, atunci cand s-a pus problema excluderii din campionat a stelistilor din cauza datoriilor financiare, Slick a intervenit si a spus ca acest lucru nu se poate face chiar asa usor.
„Comitetul Executiv sau presedintele AJF Calarasi poate lua pozitie vis-a-vis de acest caz, dar nu poate exclude echipa din campionat fara o procedura prevazuta in regulament. Cand o echipa nu isi achita darile catre AJF, la primul meci de pe teren propriu este pusa sa-si plateasca baremul de arbitraj inainte de joc. Daca nu se intampla lucrul acesta, sa plateasca, meciul nu se joaca si vor pierde cu 3-0. La urmatorul meci de pe teren propriu, repeti procedura. Daca nici atunci nu platesc, vor pierde tot cu 3-0 si vor exclusi din campionat. Asta e regulamentul si trebuie sa il respectam”, a precizat Slick la acea vreme.
Al doilea vot pe care se bazeaza Olariu vine pe linie politica. Nelu Tatu este viceprimarul comunei Valcelele, functie pe care a ajuns sa o ocupe datorita deputatului Vasile Iliuta, presedintele PDL Calarasi. Din acelasi partid de dreapta face parte si Vasilica Dobrescu, primarita comunei Radovanu, astfel ca Tatu este obligat sa il ajute pe Marian Speriatu.
Nicolae Eftene, vicepresedinte al AJF Calarasi, este membru in Consiliul Local Curcani, dar se afla in relatii foarte reci cu primarul Aurel Gazu, cel care finanteaza echipa locala de fotbal. Profesorul de sport din Oltenita se va abtine de la vot fiindca este de parere ca organul de conducere al AJF Calarasi nu are ca atributii luarea unei decizii in acest caz. Ca urmare, cei care cred ca Eftene trage sforile pentru Curcani ar trebui sa se mai abtina de la comentarii in perioada urmatoare.
In cazul in care cazul se va supune la vot, singurul care ar putea vota impotriva lui Radovanu este Mircea Dan, presedintele Victoriei Chirnogi, reprezentantul echipelor din Liga a 4-a in Comitetul Executiv. Acesta este in relatii foarte reci cu Marian Speriatu, insa trebuie sa reprezinte interesul celor care l-au trimis in organul de conducere al AJF Calarasi. Ca urmare, este normal sa fie de acord cu excluderea stelistilor din moment ce Sarulesti si Curcani cer acest lucru. Mai mult, lui Mircea Dan ii va fi imposibil sa mai stea de vorba cu delegatii altor echipe din elita fotbalului judetean daca va fi de acord ca o echipa cu doua neprezentari sa nu fie exclusa din competitie.
In decor mai sunt doar Cornel Ticu, reprezentantul echipelor cu activitate exclusiv in sectorul juvenil, si Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi. Cei doi vor vota dupa cum le va cere presedintele AJF Calarasi, Doru Dinca. In acest moment, Radovanu are 2-0 pe tabela de marcaj, iar singurul care poate intoarce scorul este Motanu.
 
 
 

No Comments

  1. sa va fie rusine ca mai judecati cazul e un caz clar scrie in regulament la 2 neprezentari ca orice echipa din campionat sa fie exclusa dc se mai reorganizeaza comisia o excludeti si atat rusine noi conduceri pt astfel de car rusine tuturor ce face ca radovanu sa ramana in liga a 4 rusine noi conduceri si domnului presedinte daca radovanu va activa in liga a 4 inseamna ca degeaba exista legea daca noua conducere nu o aplica de ce mai sut unele legi in fotbal daca noi le incalcam si lasam orice echipa sa isi faca de cap in campionat dc?aruncati afara din liga a 4 si se va termina tantamul si veti da dovada de mult curaj ma gandesc daca independenta sau modelu erau la 2 neprezentari nici nu se punea problema sa retrogradeze nu?iar daca sarulesti sau curcani faceau la fel erau aruncati direct la categoria onoare dc ?noi nu suntem ca toti ceilalti dc legea nu se apica indiferent de echipa?sunteti jalnici SA VA FIE RUSINE ATAT VOUA CAT SI INTREGI CONDUCERI DACA RADOVANU VA RAMANE IN LIGA A 4

  2. Nu stiu pt ce atata scandal si atata zarva cel mai bn se rejoaca sambata partita si gata

  3. Ma baiatule ce ai tu cu radovanu ce ai tu impotriva lor tia facut tie ceva personal

    • Nimeni nu are nimic cu Radovanu,se cere doar respectarea regulamentului care este la fel pentru toate echipele(asa ar trebui sa fie).Meciul nu ar trebui reprogramat pt ca terenul nu a fost impracticabil in ziua meciului, deci decizia de a se amana este inexplicabila.Daca echipa din Radovanu nu va fi exclusa in Onoare ce pretenti va mai avea ca regulamentul sa fie respectat de celelante echipe?

  4. Ati fost voi la radovanu la tern de vb atata era numai apa pe tern numai vb din auzite