SPORT — 11 iunie 2014 at 09:53

Nici o noutate la Calarasi

by

Apele sunt inca tulburi la echipa de handbal a Calarasiului. Deocamdata nu se cunoaste numele viitorului presedintele de la HC Dunarea 2014, club ce va reprezenta orasul de pe Borcea in Liga Nationala. Primarul Daniel Dragulin doreste ca echipa de handbal sa fie condusa tot de catre oamenii care fac parte din conducerea CSM Calarasi, in vreme ce Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, l-ar vrea in fruntea clubului pe Ion Dumitru, proprietarului Hotelului Calarasi.
In aceste conditii, sunt sanse foarte mari ca antrenorul Sabin Dacau sa ramana in functie. Despre transferuri nimeni nu indrazneste sa vorbeasca in acest moment. Tehnicianul a purtat cateva discutii cu jucatori care au ramas fara echipa in vara acestui an, dar nu trebuie sa ne astept ca la Calarasi sa apara nume sonore pana la sfarsitul lunii august, atunci cand va incepe Liga Nationala.
In vreme ce calarasenii bat pasul pe loc, HCM Baia Mare, echipa ce a terminat sezonul precedent pe locul opt, a facut sapte transferuri pana in acest moment. Au semnat cu echipa maramureseana, pana acum, Steffen Stegavik (Norvegia, inter stanga), Janko Kevici (Croatia, centru), Patricio Martinez Chavez (Chile, extrema dreapta), Antonio Pribanici (Croatia, pivot), Milan Mirkovici (Serbia, inter dreapta), Razvan Pop (portar) si Ivan Milas (Bosnia, inter stanga). Se vorbeste si de un transfer sonor la Baia Mare, cel al ungurului Nikola Eklemovici, fost jucator la Veszprem si Wisla Plock, dupa ce acesta a vizitat orasul maramuresean în ultimele zile. HCM va avea drept obiectiv participarea intr-o cupa europeana”, scrie Gazeta Sporturilor.

Comments are closed.