SPORT — 11 iunie 2014 at 14:02

Modelu a realizat eventul!

by

Victoria Chirnogi a fost umilita in finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Echipa antrenata de catre Adrian Cristea a pierdut cu 5-1 meciul cu Inainte Modelu, formatie care a reusit astfel eventul la nivel judetean. Chirnogenii s-au dus la Calarasi, acolo unde s-a desfasurat jocul de astazi, cu doi juniori pe post de rezerva si au fost o prada usoara pentru modelenii.
Elevii lui Jose Valeriu Petrescu au dominat jocul de la un capat la altul si se pregatesc acum de barajul pentru promovarea in Liga a 3-a. Prin victoria din aceasta dupa-amiaza, Inainte Modelu a demonstrat, daca mai era nevoie, ca a dominat autoritar fotbalul calarasean in sezonul 2013-2014.
Munca inceputa in vara anului trecut de catre Virgil Bogatu a fost continuata din iarna de catre Jose Valeriu Petrescu. Modelenii au incheiat turul cu un avans de 8 puncte si au in acest moment 18 puncte avans fata de Venus Independenta, ocupanta locului secund. Inainte are un meci mai putin disputat pentru ca partida cu Steaua Radovanu, din ultima runda, nu a mai avut loc. Foarte probabil, acest joc va fi reprogramat pentru sambata, 14 iunie. In aceeasi zi se va disputa si restanta din Seria B a Categoriei Onoare, dintre Fortuna Tamadau si Viitorul Dichiseni.
Pentru chirnogeni, infrangerea usturatoare de astazi nu reprezinta o noutate. Ei au pierdut cu acelasi scor si meciul pe care l-au disputat in campionat pe terenul de la Modelu. Antrenorul Adrian Cristea are nevoie de intariri pentru ca din toamna echipa sa nu mai traiasca astfel de episoade rusinoase. Chirnogi inseamna ceva in fotbalul calarasean, iar presedintele Mircea Dan este obligat sa mute pe piata transferurilor chiar daca Victoria nu are in continuare drept de promovare.
Dupa castigarea trofeului si fireasca sarbatoare, modelenii trebuie sa se trezeasca repede pentru ca au de pregatit meciul de baraj cu Petrolul Roata Cartojani, programat la 21 iunie, la Ploiesti, pe stadionul Astra. www.sportcalarasean.ro va transmite in direct partida in format live text. Jose Valeriu Petrescu este obligat sa duca pe Inainte Modelu in Liga a 3-a. Aceasta performanta ar insemna un mare plus in CV-ul tehnicianului si ar face fotbalul calarasean mult mai puternic.
Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

No Comments

  1. Chirnogi a jucat cu 5 juniori in teren si asta sa vazut in fata jucatorilor cu experienta de la modelu… Tudor,Vlaicu, Budeanu,(toti 3, 19 ani) Nita(17 ani , Stanciu( 16 ani) 🙂