SPORT — 11 iunie 2014 at 11:45

Inca o amanare in cazul Radovanu

by

Comitetul Executiv din cadrul AJF Calarasi s-a reunit fix degeaba astazi. „Cazul Radovanu” a fost trimis inapoi la Comisia de Disciplina. O decizie privind soarte formatiei antrenate de catre Marian Speriatu – Olariu va fi decisa maine, atunci cand Auras Dumitru, Daniel Tutuianu si Mihai Stroe vor merge la Casa Alba pentru o noua sedinta.
Membrii Comitetului Executiv si-au dat seama ca nu este de competenta lor sa dea un verdict si au refuzat sa voteze. In cazul in care s-ar fi luat vreo decizie, aceasta putea fi atacata in instantele civile. Mai mult, impotriva lui Doru Dinca – Motanu, Ion Radu – Slick, Nicolae Eftene, Mircea Dan, Cornel Ticu, Nelu Tatu si Daniel Stefan – Gascanu s-ar fi putut depune plangeri penalte pentru abuz in serviciu.
Discutiile s-au atins pe durata a trei ore. Asa cum am anuntat inca din aceasta dimineata, Ion Radu, de la Independenta, si Nelu Tatu, de la Valcelele, au militat pentru reprogramarea meciului. Doru Dinca, Mircea Dan si Cornel Ticu au cerut excluderea celor de la Radovanu. Nicolae Eftene nu a dorit ca acest caz sa fie supus la vot, in vreme ce Daniel Stefan nu s-a implicat in discutii.

Comments are closed.