SPORT — 11 iunie 2014 at 18:55

"Dumitrescu a facut un joc excelent"

by

Cristi Dumitrescu, de la Inainte Modelu, a fost cel mai bun om de pe teren la finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Atacantul venit in pauza dintre tur si retur de la CS Afumati a reusit sa marcheze 4 goluri in poarta celor de la Victoria Chirnogi, fapt ce l-a facut pe antrenorul Jose Valeriu Petrescu sa se declare multumit.
„Am reusit cateva actiuni foarte bune in prima repriza. Adversarul ne-a pus probleme doar la inceputul jocului. Pot spune ca am avut si noroc. Daca Baicu, de la Chirnogi, nu se accidenta, meciul nostru era mult mai greu. Dumitrescu a facut un joc excelent in aceasta dupa-amiaza. Este cel mai bun meci al sau de cand este la Modelu”, a declarat tehnicianul modelenilor. Inainte s-ar fi putut impune intr-o maniera si mai categorica, dar interventiile lui Sorin Budeanu, portarul Victoriei Chirnogi, au facut ca tabela sa indice la finalul jocului doar 5-1 pentru campioana judetului Calarasi.

No Comments

  1. primul gol a fost defapt autogol.Dumitrescu nici nu a atins mingea. A atacat coltu scurt sa prabusit pe jos si a lovit un adversar si a intrat mingea in poarta deci decat 3 goluri. dar baiatul a prestat un joc excelent!