SPORT — 10 iunie 2014 at 16:44

Victorie pentru Manastirea

by

Astazi, meciul de juniori A1 dintre Unirea Manastirea si Abatorul Slobozia nu s-a mai disputat oficial din cauza faptului ca jucatorii formatiei vizitatoare nu au putut prezenta arbitrilor cartile de identitate. In acest caz, jocul va fi omologat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-0. Astfel, Manastirea a luat o optiune serioasa pentru calificarea in faza urmatoare a competitiei.
Unirea Manastirea si Abatorul Slobozia au disputat o partida amicala soldata cu victoria gazdelor cu 3-0. Ialomitenii au fost placut impresionati de baza sportiva din localitatea aflata pe malul Mostistei. Returul este programat vineri, 14 iunie, cu incepere de la ora 17:00, la Slobozia.

No Comments

  1. se dovedeste ca ialomita are o competitie mai slaba de judetul nostru la nivel de liga a 4-a. din pacate pentru noi ei eu echipa in liga a 2-a.

  2. As fi preferat sa cistige in teren , nu la masa verde . Este neplacut ! Cit despre Dunarea , mi-as dori sa ,, vina tare din urma ” , dar se pare ca autoritatile pun mai mare accent pe futsal decit pe fotbalul mare . Ma intreb de ce nu infiinteaza si o echipa de sah , una de table , alta de fotbal American , sau mai stiu eu ce . Ecte pacat daca nu se pune accent pe fotbalul mare si ar trebui sa se renunte la ,, mercenari” si sa se caute , caci exista , talente autohtone .Atunci vom putea spune ca ,,vine tare din urma „