SPORT — 10 iunie 2014 at 03:35

Procentaj negativ pentru Roata

by

Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani se vor afla fata in fata la data de 21 iunie, la Ploiesti, pe stadionul Astra, intr-un meci de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a. www.sportcalarasean.ro va transmite in direct meciul in format live text. In editia 1991-1992 a Diviziei C, giurgiuvenii au facut parte din Seria a 6-a, una in care echipele calarasene, sase la numar, au facut legea. Dunarea Calarasi, Victoria Lehliu Gara, Sanierul Naval Oltenita, Sportul Calarasi, ISCIP Ulmeni si Viitorul Chirnogi au fost formatiile din judetul nostru care s-au luptat la acea vreme cu Petrolul Roata de Jos, stramosul celor de la Petrolul Roata Cartojani.
Din cele 12 partide jucate impotriva adversarilor din judetul Calarasi, giurgiuvenii au castigat numai patru si au reusit un rezultat de egalitate. Petrolul era antrenata la acea vreme de catre Costica Zamfir, fost jucator la Steaua Bucuresti intre 1975 si 1980, formatie pentru care a reusit sa marcheze 107 goluri de pe postul de mijlocas ofensiv.
Dunarea Calarasi si Sportul Calarasi sunt echipele care la acea vreme au castigat toate punctele puse la bataie in disputele cu Petrolul Roata Cartojani. Santierul Naval Oltenita se mandreste ca nu a pierdut in fata giurgiuvenilor, in vreme ce chirnogenii au pierdut ambele meciuri cu 1-0, fiind singura formatie din judetul Calarasi ce nu a reusit sa obtina vreun punct in fata giurgiuvenilor in acea editie de campionat.
Petrolul Roata de Jos – Dunarea Calarasi 0-1
Dunarea Calarasi – Petrolul Roata de Jos 2-0

Petrolul Roata de Jos – Victoria Lehliu Gara 1-0
Victoria Lehliu Gara – Petrolul Roata de Jos 2-1
Santierul Naval Oltenita – Petrolul Roata de Jos 2-1

Petrolul Roata de Jos – Santierul Naval Oltenita 0-0
Petrolul Roata de Jos – Sportul Calarasi 1-3
Sportul Calarasi – Petrolul Roata de Jos 5-1
Petrolul Roata de Jos – ISCIP Ulmeni 3-2
ISCIP Ulmeni – Petrolul Roata de Jos 6-0
Viitorul Chirnogi – Petrolul Roata de Jos 0-1
Petrolul Roata de Jos – Viitorul Chirnogi 1-0

No Comments

  1. Acest articol chiar ca mi-a placut, bravo!