SPORT — 10 iunie 2014 at 16:53

Contre intre Olariu si Zamba

by

Marian Speriatu – Olariu, antrenorul celor de la Steaua Radovanu, si Gigel Zamfir – Zamba, tehnicianul Viitorului Curcani, au fost prezenti in aceasta seara la sediul AJF Calarasi, acolo unde a avut loc sedinta Comisiei de Disciplina. Cei doi rivali s-au intalnit in curtea Bazei Navrom si s-au contrat verbal.
„S-a discutat cazul Radovanu – Modelu. L-am intrebat pe Zamba ce cauta el acolo. Este vorba doar despre Radovanu si Modelu. Curcani nu are nici o treaba. I-am batut obrazul. Eu am votat pentru el cand a trebuit sa il primeasca in campionat, am zis sa fiu om cu el, ca e vecinul meu, iar el acum umbla sa ma excluda din campionat. Nu e frumos ceea ce face”, a povestit Speriatu.
Zamba a stat 3 ore in curtea AJF Calarasi, dar nu a reusit sa obtine o decizie prin care echipa din Curcani sa joace barajul pentru salvarea de la retrogradare. „S-a amanat cazul pana maine, dar ei au ramas acolo in seara asta ca sa ia o decizie. Jocurile se vor face in aceasta seara si maine doar se va anunta decizia. Radovanu trebuie sa fie exclusa din campionat si trimisa in Categoria Onoare”, este de parere Zamfir.

No Comments

  1. silviu moldoveanu

    curcani ar trebui sa fie ultima echipa care sa emita pretentii sa joace in liga a 4 deoarece a jucat in aceasta liga din postura de echipa retrogradata sportiv , sper sa se hotarasca corect in comitetul executiv , iar domnul eftene sa nu se murdareasca pe miini pentru curcani caci nu cred ca se merita sa tragi de o echipa care a retrogradat 2 ani la rind.

  2. Ce treba mai are zamba la ajf el oricun nu stie decat sa injure si sa le zica la jucatori sa le rupa piciparele la adversari sa numai zic ce le face la arbitri decate ori ia bruscat si cate amenitari le-a facut . oricum echipa lui este retrogradata ce mai cauta el acolo sa stea cuminte in banca lui .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *