SPORT — 10 iunie 2014 at 16:48

Cazul Radovanu, pasat mai departe

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi nu a putut lua in aceasta seara nici o decizie in cazul celor de la Steaua Radovanu, formatie care nu a disputat meciul din ultima etapa, cu Inainte Modelu, pe motiv ca terenul de la Valea Popii ar fi inundat. Maine, cu incepere de la ora 13:00, va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv in care se va dezbate situatia celor de la Radovanu.

1.     Avantul Dor Marunt – Dunarea Gradistea
 
Jucatorul Calin George de la Dunarea Gradistea se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI cu aplicarea art. 43 lit. A,B,E din ROAF.
 
2.     Victoria Chirnogi – Victoria Dragos Voda
 
Comisia de Disciplina omologheaza partida cu 3-0 in favoarea echipei Victoria Chirnogi la junior si seniori si sanctioneaza echipa Victoria Dragos Voda cu 300 lei la seniori si 150 lei la junior in baza art. 22 lit A din ROI.
                       
3.     Partizan Crivat – Atletic Dorobantu
 
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partied cu 3-0 in favoarea echipei Partizan Crivat si sanctioneaza echipa Atletic Dorobantu cu 200 lei in baza art. 22 lit A din ROI.
 
4.     Viitorul 2012 Dichiseni – Conpet Stefan cel Mare
 
Delegatul Danila George de la Conpet Stefan cel Mare se suspenda o etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 14 din ROI. (Tentativa)
            Jucatorul Tase Gabriel Ionut de la Conpet Stefan cel Mare se suspenda o etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI raportat la art. 43 lit. A din ROAF.
            Pentru nota primita in raportul de observare, arbitrul Duta Ionel se inainteaza Comisiei de Disciplina a Arbitrilor pentru analiza si judecata.
 
5.     Steaua Radovanu – Inainte Modelu
 
Analizand instiintarea formulata de delegatul echipei Steaua Radovanu, transmisa catre AJF Calarasi in dimineata meciului la ora 09:59 precum si depozitia delegatului Speriatu Marian a motivelor invocate si a documentelor prezentate (fotografii si filmare video cu baza sportiva Valea Popii ), Comisia de Disciplina in baza art. 44 alin. 6 din ROAF hotaraste trimiterea cauzei la Biroul Executiv al AJF Calarasi.
Hotarare adoptata cu majoritate simpla de catre Comisia de Disciplina.
 
6.     Avantul Luica – C.S. Budesti
 
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Avantul Luica , sanctioneaza echipe C.S. Budesti cu 500 lei si excluderea din competitie in baza art. 22 lit. B din ROI.
 
7.     Unirea Manastirea – Progresul Fundulea
 
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Manastirea si sanctioneaza echipa Progresul Fundulea cu 300 lei in baza art. 22 lit. A din ROI.

No Comments

  1. dl mare obseravator,culea marian,referitor la tine,nu uita ce ai facut in 2001 la dor marunt cu oltentia ,ca asistent,cand de altfel ai fost si exclus,nu ca te ai retras,te stiu toti delegati cine ai fost si ce esti,referitor la dichiseni cu stefan cel mare in care ai fost mare observator ,iti reamintesc ca in prima repriza nu sa acorda nici un cartonas galben ,asa cum reiese din raportul tau,ai vazut alt meci,luati bani degeaba,ca viciere de rezultat e mult dovedit alt tau din 2001,si numai amenita dupa meciuri ca tu belesti tu arbitrii,

  2. oricum esti o nulitate ,un zero ,faptul ca dl dinca te a rechemat in corpul de observatori sa bazat pe minima ta experienta,de fost mare asistent arbitru ,nu ca judecator dna,sau procuror anticoruptie ,tu culea marian dai exemple de moralitate si judeci mai bine orice faza dintr un meci decat arbitrii.tu culea marian daca delegatii ambelor echipe sunt multumiti de arbitri mai putin de valeanu cei de la stefan cel mare ,trimiti la comisie arbitri in ultima etapa,tu care esti un nul,cate intrebari ai stiut la examinare,iti spun eu,pe toate ,esti bun tu culea marian

  3. iti reamintesct tie culea marian ,doar cateva meciu un tu ai fost arbitru nul,zero,cu câtiva ani in urma,si nu erau mari observatori; conpet stefan-rapid odobescu ,in ’92 ai dat 11 metri in min 100.pentru stefan, flacara visini-spicul gălătui ,tu la tusa,avisalon radu la centru, exemplele ar continua ,dar istoria fotbalului ramane cea mai frumoasa poveste ,oricum tu lupu moralist .cine te trimetea la comisie.? Iti spun eu nimeni,

  4. lup moralist cunoscator de intregul ROAF si asa zise legi ale jocului,complectate de international Board,arbitru fost,devenit elegant mare si renumit observator de liga 5 si suprvizor,daca ar sti regretatii tai prieteni Trandafirescu si Charlii cred ca nu ar mai imparti niciodata spaga cu tine tu culea marian.si damigenile de vin,peşte,de la gălătui,rasa,vărăşti.balcescu,etc.astea e numai ce stiu eu lup moralist,mare observator.culea marian.oricum istoria fotbalui devine cea mai frumoasa poveste .

  5. intre vesnicul comentator aurel duta si arbitrul ionel duta nu este nicio legatura sunt decat frati nu ma intereseaza cine e culea dar nu cred ca a scuipat vreun jucator asa cum a facut duta

  6. e vreo problema ? Tu Geo daca ma cunosti suna ma

  7. ramnai langa aparat te sun io

  8. arogant ?tu geo