SPORT — 10 iunie 2014 at 08:33

Brigada din Giurgiu la Manastirea

by

In aceasta dupa-amiaza, cu incepere de la ora 17:00, Unirea Manastirea, campioana judeteana in intrecerea juniorilor A1, va primi vizita celor de la Abatorul Slobozia, in mansa tur a etapei interjudetene. Comisia Centrala de Arbitri a delegat la aceasta partida o brigada din Giurgiu, alcatuita din Madalin Penciu, Ionut Cojocaru si Robert Vrabie.
„Centralul” Madalin Penciu are o maniera de arbitraj nu tocmai pe placul celor de la Manastirea, carora le place sa profite de avantajul terenului propriu. Arbitrul giurgiuvean a arbitrat pe Dunarea Calarasi in meciul pe care l-a pierdut la Axintele cu 3-1, in returul play-off-ului Seriei C2. Penciu a fost cel care a condus si finala Ligii a 4-a Giurgiu, dintre Petrolul Roata Cartojani si Mihai Viteazu Calugareni, scor 7-6, dupa executarea loviturilor de departajare.
Partida retur a jocului de la Manastirea se va disputa vineri, 14 iunie, cu incepere de la ora 17:00. Meciul de la Slobozia a fost data pe mana unei brigazi din Constanta, alcatuita din Laurentiu Ciuchita, Florin Iacob si Marius Dumitru. In aceeasi zi va avea loc si meciul dintre Axiopolis Sport Cernavoda si Luceafarul Slava Cercheza, unde au fost delegati Dan Costin, din Chirnogi, Andrei Stan, din Oltenita, si Valentin Voinea, din Calarasi.
Regulamentul etapei interjudetene:
a) Participă echipele câștigătoare ale campionatului județean pentru juniorii echipelor de Liga a IV-a care vor disputa o manșă tur-retur. Echipele câștigătoare ale etapei județene vor fi împerecheate pe baza criteriului geografic de către F.R.F. prin Serviciul Competitii Copii și Juniori, care va stabili și ordinea de disputare (acasă sau în deplasare) a partidelor prin tragere la sorti.
b) Jocurile se desfășuara după următorul program :
TUR: 11 iunie 2014 , orele 17.30
RETUR: 14 iunie 2014, orele 17.30
c) În caz de egalitate (la puncte, golaveraj general si goluri marcate in deplasare) după jocul retur, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare, potrivit procedurilor de determinare a câștigătorului jocului stabilite
de către IFAB prin Legile Jocului.
d) Jocurile din toate etapele competiției se vor disputa pe parcursul a două reprize a 45 minute fiecare cu o pauză de 15 minute între reprize. Pe parcursul jocului se pot efectua 5 schimbări de jucători de către fiecare echipă dintre cei
înscriși în raportul de arbitraj.
e) Regulile jocului pentru toate etapele competiției – se vor respecta regulile internaționale, IFAB.
f) Un delegat al A.J.F. la care este afiliată echipa organizatoare va fi observator de joc la meciurile din etapa interjudețeană iar un reprezentant al CJ Arbitri va fi observator pentru arbitri.

Comments are closed.